De ziua sa, Iulian Bădescu îşi face cadou bannere din ce în ce mai mari

Redactia -

De ziua sa, Iulian Bădescu îşi face cadou bannere din ce în ce mai mari

Ploieştiul se pregăteşte de mare sărbătoare. Nu ne referim doar la Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, cinstiţi astăzi de către creştinii de pretutindeni, ci totodată la ziua candidatului USL la primăria Ploieşti, Iulian Bădescu. Acesta împlineşte vârsta de 38 ani, 4 dintre aceştia fiind petrecuţi pe baricadele politicii, întâi de partea PDL, pe urmă PSD.

În ciuda fericitului eveniment, candidatul Bădescu este hotărât a nu îşi lua nici o pauză de activitate. Dacă mai deunăzi afişam pe siteul nostru pozele cu domnul Bădescu lipindu-şi cu înverşunare primele afişe electorale, astăzi avem zeci de bannere cu numele domniei sale peste tot prin oraş. Cel mai mare dintre ele este probabil cel amplasat la Casa de Cultură a Sindicatelor, privind mândru către numeroasele afişe (mai mici) ale candidatului Volosevici. Dintre reformele prezentate pe aceste bannere, menţionăm – construcţia unui Ploieşti fără căţei vagabonzi, redarea Casei Căsătoriilor cetăţenilor oraşului, restaurarea de parcuri şi spaţii verzi, transformarea Ploieştiului într-un oraş reprezentativ pentru U.E.

Drept cadou din partea autorităţilor, domnul Bădescu aşteaptă soluţionarea plângerii împotriva Asociaţiei Pensionarilor pe care a depus-o vineri la Poliţie, acuzând distribuirea de informaţii false cu privire la domnia sa de către persoane rău intenţionate, aflate probabil în barca opoziţiei PDL-iste.