Deţinutul evadat de la Penitenciarul Ploieşti a fost prins

Redactia -

Deţinutul evadat de la Penitenciarul Ploieşti a fost prins

Sâmbătă, 26.10.2013, în jurul orei 21.35, în urma unei acțiuni comune desfășurată de angajați ai Penitenciarului Ploiești și lucrători ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, a fost capturat deținutul care evadase de la punctual de lucru unde executa pedeapsa în regim semideschis.

Acesta a fost identificat și capturat pe DN1 în apropierea localității Movila Vulpii, la aproximativ 10 km de municipiul Ploiești.

La această oră deținutul se află la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova în vederea efectuării cercetărilor specifice de către organele de urmărire penală, iar la finalizarea acestora va fi depus în penitenciar.

Vineri dimineață, STANCU DUMITRU BOGDAN SEBASTIAN, în vârstă de 38 de ani, încarcerat în Penitenciarul Ploiești, a părăsit un punct de lucru Aplast din localitatea Ceptura. Persoana privată de libertate executa pedeapsa în regim semideschis, fiind condamnată definitiv la 2 ani închisoare, pentru infracțiunea de complicitate la săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.