Delegaţie din Raionul Taraclia, Republica Moldova, în vizită în Prahova

Redactia -

Delegaţie din Raionul Taraclia, Republica Moldova, în vizită în Prahova

Joi, 20 noiembrie 2014, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, a primit vizita unei delegaţii din Republica Moldova, Raionul Taraclia.

Delegaţia, formată din 40 de persoane, se află în România la invitaţia Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice pentru o serie de întâlniri cu autorităţile centrale şi locale, precum şi vizite la obiective finanţate din fonduri europene.

În cadrul întâlnirii de la sediul Consiliului Judeţean Prahova, oaspeţilor moldoveni le-a fost prezentat potenţialul economic şi turistical judeţului Prahova precum şi cele mai importante proiecte aflate în derulare la nivelul judeţului, în special cele legate de parcurile industriale.

După întâlnirea de la sediul Palatului Administrativ, oaspeţii vor vizita câteva obiective de interes judeţean printe care Complexul Sportiv Kalinderu şi o staţiune viticolă din zona Dealu Mare.

La întâlnirea de astăzi au mai participat Fabioara Ionescu, administratorul public al judeţului şi consilierii judeţeni Ludmila Sfîrloagă şi Rareş Enescu.