La loc comanda, la CS Blejoi! După șase luni, antrenorul demis în luna aprilie a fost reinstalat pe banca tehnică a echipei prahovene din Seria a V-a a Ligii a III-a!

Dragos Trestioreanu -

La loc comanda, la CS Blejoi! După șase luni, antrenorul demis în luna aprilie a fost reinstalat pe banca tehnică a echipei prahovene din Seria a V-a a Ligii a III-a!

Instalat în urmă cu opt ani ca antrenor principal al echipei din Liga A Prahova pe-atunci, Răzvan Vlad (foto sus și jos) a fost demis de către conducerea formației CS Blejoi, ajunsă, între timp, în Liga a III-a. Motivul? Rezultatele mai modeste, precum necalificarea între primele patru grupări dintr-o serie de L3, în ediția 2021-2022.  Demiterea lui Răzvan Vlad a fost consemnată în luna aprilie a acestui an, în locul său fiind numit un „ubicuu”: antrenor principal la CS Blejoi și președinte la CSO Tricolorul Breaza, club din Liga a IV-a locală. Este vorba despre Marius Vișan (foto mijloc). Asta după ce, concomitent, mai fusese, la un moment dat, antrenor CSO Tricolorul, în Liga A Prahova, respectiv jucător la Olimpia Râmnicu Sărat, în Liga a III-a

Golgheter pe la toate echipele la care a jucat, fiind un atacant cu un mare simț al golului, ce-ar fi meritat astfel să joace și la eșaloane superioare, fost combatant în Afghanistan și o persoană, așa cum scriam mai sus, cu funcții diferite, în același timp, în orașe situate la circa 150 km distanță unul de altul, președinte de club, respectiv antrenor, Vișan a fost alesul oficialilor blejoieni. Cei care, spuneau surse apropiate echipei, au fost mulțumiți, în primăvară, cu jocul acesteia, apreciindu-se – se zicea – că s-ar fi schimbat în bine față de cel practicat cu predecesorul Răzvan Vlad la cârmă. Firesc, brezeanul a continuat s-o antreneze astfel pe CS Blejoi și în acest sezon, dar numai până recent. Mai exact pentru cinci meciuri, terminate cu patru victorii și o remiză pe teren propriu, scor: 2-2, în compania „lanternei roșii”, KSE Târgu Secuiesc A fost momentul în care, se spune, a fost băgat în ședință de conducere și i s-ar fi cerut un raport cu privire la jocul care nu ar fi fost pe gustul acesteia.

Anticipând că ar putea fi demis, Marius Vișan ar fi anunțat imediat că demisionează din funcție. Drept urmare, a apărut un comunicat sec pe pagina de Facebook a clubului, prin care s-a anunțat despărțirea amiabilă dintre CS Blejoi și Vișan. Suporterii fostei trupe a acestuia, ca și iubitorii fotbalului local, au așteptat cu maximă curiozitate numele înlocuitorului lui Vișan, zvonuri fiind destule în acest sens. Total neașteptat însă, a fost reinstalat ca antrenor principal tocmai… demisul din aprilie 2022, Răzvan Vlad! Asta după ce, în derbiul locurilor 1 și 2, de sâmbătă, 1 octombrie, de la Plopeni, în care CSO și CS Blejoi au terminat la egalitate, scor: 0-0, echipa fusese condusă de pe margine de team managerul Irinel Dumitru, cel retras nu cu mult tim p în urmă din activitatea competițională. Vlad I sau II, cronologic sau după funcție, cum se dorește, mai existând în club încă un Vlad, Cristi, manager sportiv, revine la echipa pe care o găsește acum pe locul al doilea în ierarhie de după șase etape. Deci, în „careul de ași” al unei serii totuși extrem de modeste. Rămâne de văzut dacă aceasta va fi și decizia finală a conducerii, deoarece campionatul este – știți cum se zice – lung!

Foto: www.stiriactuale.ro, www.ph-online.ro și www.sportcampina.blogspot.com

Publicitate