Departe de… ochii suporterilor, Petrolul a încheiat cu un succes meciurile-test din cele două cantonamente de la Antalya. Per total, un bilant excelent: cinci victorii și trei remize!

Dragos Trestioreanu -

Departe de… ochii suporterilor, Petrolul a încheiat cu un succes meciurile-test din cele două cantonamente de la Antalya. Per total, un bilant excelent: cinci victorii și trei remize!

Chiar dacă nu au avut ațintiți asupra lor ochii suporterilor din țară – ultimul test de la Side, din al doilea stagiu de pregătire și jocuri, cel cu Metaloglobus București, nemaifiind preluat live, precum primele șapte, nici cel cu Avangard Kursk, de acum două zile, neputând fi urmărit, de altfel, decât în transmisiunea live pe internet a rușilor -, fotbaliștii de la FC Petrolul (locul 8 în Liga a II-a) au câștigat la limită, scor: 1-0 (1-0), gol al lui Cristian Sîrghi, în minutul 4. A fost a doua reușită decisivă a lui Sîrghi, după cea din din minutul 77 al amicalului cu FK Grafičar Beograd, rezultat final: 2-1, el intrând astăzi ca titular, după ce o făcuse cu liderul eșalonului secund din Serbia cu numai 300 de secunde înaintea reușitei sale. Titular a fost și tizul antrenorului principal Costel Enache, Robert-Daniel Enache, chiar în ziua în care și-a serbat majoratul. La multi ani!

Cum alte amănunte de la meciul cu Metaloglobus nu au putut fi oferite la această oră, meciul nefiind – o repet – transmis în direct și nici nu a existat vreun live-text, măcar, ofer numai formația de start, anunțată pe Facebook FC Petrolul official: Lungu – Bărboianu, Nicolae, Sîrghi, Manolache – R. Enache – Bratu, Saim Tudor, Ekollo – Younes, Arnăutu. Pesemne că… oboseala de la finele unui al doilea stagiu lung în Turcia să fi fost explicația nepreluării în direct a meciurilor cu Avangard Kursk și Metaloglobus București, doar nu cumva expirarea abonamentului la internet sau absența sursei de curent, suporterii rămânând astfel numai cu bucuria vizionării în condiții bune a primelor șapte teste de la Belek și Side, ca și a celui de acasă, cu AS SR Brașov, toate asigurate de FCP TV. Voi reveni cu alte date statistice.

Foto: www.digisport.ro și www.fcpetrolul.ro