Deplasare ratată în Bulgaria: patronul lui Ludogoreț l-a atacat la vestiare, în pauză, pe Priso și meciul amical a fost suspendat!!!

Redactia -

Deplasare ratată în Bulgaria: patronul lui Ludogoreț l-a atacat la vestiare, în pauză, pe Priso și meciul amical a fost suspendat!!!

A mai vorbi despre eficiența deplasării timp de trei zile a echipei Petrolul Ploiești, la Razgrad, în Bulgaria, a devenit un nonsens! Iar asta după ce, acolo, s-au făcut două antrenamente și s-au jucat doar 43 de minute din meciul amical cu Ludogoreț, campioana țării vecine!!! Gândit, inițial, ca un bun mini-stagiu de pregătire pe perioada mai lungii perioade de întrerupere a campionatului Ligii 1, datorită susținerii partidelor echipei naționale a României în preliminariile Cupei Mondiale din Brazilia – 2014, turneul a fost aproape un fiasco. Nimic nu anunța, spre finele primei reprize, ceea ce avea să se transforme într-un coșmar. Atunci, ex-dinamovistul Cosmin Moți a fost atacat dur de Abel Camara și a ripostat imediat (Foto: www.digisport.ro), fără ca africanul cu pașaport portughez să reacțioeze. Poate că incidentul ar fi fost depășit, dacă nu se băgau în dispută, brusc, și alți jucători, unul dintre ei, Njongo Lebo Priso, devenind ținta numărul unu a gazdelor! Arbitrul întâlnirii, bulgarul Mihail Iordanov i-a eliminat pe Moți, Priso și Camara, moment în care petroliștii, îndemnați de Guilherme Haubert Sitya – așa cum o dovedesc imaginile de pe www.digisport.ro -, au vrut să părăsească terenul, dar au renunțat la insistențele staff-ului tehnic. Antrenorul principal Cosmin Contra a avut o discuție cu centralul, în urma căreia – a informat siteul ofdcial al clubului găzarilor – a primit permisiunea, ca și omologul Stoicio Stoev, să îi înlocuiască pe fotbaliștii expulzați. Însă, când conflictul părea pe deplin încheiat, toți jucătorii au rupt-o la fugă spe vestiare, acolo unde – scrie același www.digisport.ro – patronul echipei Ludogoreț Razgrad, Kiril Domuskiev (Foto: www.citynews.ro), însoțit de o gardă de corp, l-a atacat pe Priso, ajuns deja în zonă!!! Kiril_Domuskiev_citynews.roA fost momentul în care, din cauza escaladării violențelor, s-a luat decizia ca meciul amical să fie supendat definitiv! Explicația aversiunii localnicilor față de Priso o oferă siteul postului de televiziune DuguiSport, care notează că jucătorul Petrolului, ex-echipier al rivalei ȚSKA Sofia, a mai generat un incident la un meci între cele două formații, din prima ligă a țării de dincolo de Dunăre!

În minutele disputate, oaspeții au avut o bară, la reluarea cu capul a lui Romario Santos Pires, după centrarea noului legitimat, spaniolul Walter Hernandez Balufo, folosit ca titular. În schimb, Contra nu i-a mai putut vedea la joc și pe Marian Dean Beța și Evghen Pavlov – lăsați pe bancă în prima repriză -, care urmau să joace în partea secundă. La întreruperea jocului, scorul de pe tabela de marcaj a arenei centrale din Razgrad era de 0-0, după ce ambele echipe avuseseră, pe rând, câteva oportunități de a marca. Tehnicianul oaspeților a început meeciul cu următorul „11”: Povilas – Alcenat, Geraldo (cpt), Benga, Guilherme – Romario, Teixeira – Priso, Boudjemaa, Walter Fernandez – Camara, din minutul 32 intrând între buturi Bornescu. Ca rezerve au mai fost portarul Pecanha și jucătorii de câmp Beța, Achim, de Lucas, Pavlov și juniorii Radu și Ion. Delegația Petrolului s-a întors acasă în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, fotbaliiștii urmând să pregătească la Ploiești patida de pe teren propriu împotriva Concordiei Chiajna, de duminică, 15 septembrie 2013, ora 19.00, în direct pe „DigiSport 1”.