Deputata Gabriela Anghel candidează pentru Primăria Ploieşti

Daniel Dimache -

Deputata Gabriela Anghel candidează pentru Primăria Ploieşti

Partidul Naţional Democrat – Filiala Ploieşti  şi-a ales astazi preşedintele în persoana avocatei Alina Valentina Pascu. Prim-vicepreşedinte a fost ales Dragoş Ivan, secretarul executiv – Nicolae Bolocan, la şedinţa de alegeri, care s-a desfăşurat la Filarmonica Ploieşti.

Ȋn cadrul acestei şedinţe a fost desemnat şi candidatul pentru funcţia de primar al Municipiul Ploieşti, deputata Gabriela Anghel.

„Ca primar al Ploieştiului voi implementa transparenţa totală a cheltuirii banului public, pentru ca toţi ploieştenii să ştie cum se cheltuiesc banii lor. Voi publica toate contractele care vizează banul public şi nu voi accepta sub nicio formă secretul când vine vorba de orice operaţiune cu banii cetăţenilor. Firmele care vor vrea să lucreze cu Primăria Ploieşti, trebuie să accepte că vor lucra cu contabilitatea la vedere. Nu trebuie să existe noţiunea de clauze confidenţiale sau cea de secret comercial când vorbim despre banii tuturor! Cu mine ca primar, Ploieştiul va redeveni liber”, a declarat doamna Gabriela Anghel, candidatul PND la Primăria Ploieşti.

Gabriela Anghel a pregătit şi o surpriză. Alături de candidata PND, la conferinţa de presă, s-a aflat şi ploieşteanul Dragoş Ivan, prezentat ca fost consultant (consilier investiţional) al primarilor din oraşele din Emiratele Arabe Unite, Dubai şi Doha. Acesta a declarat despre cum a fost administrat municipiul: „Mi-e milă de oraşul Ploieşti. A fost prost administrat. Este cel mai înghesuit, cel mai dens oraş din România. Un oraş se dezvoltă în exterior, nu în interior, ca Ploieştiul. A devenit practic un oraş dormitor. În Dubai, până acum erau în ştreang şi administratorii, şi consilierii local. Toţi cei care au guvernat până acum Ploieştiul i-au făcut un rău”.

Partidul Naţional Democrat, a precizat candidata la funcţia de primar, are circa 2200 membri cu adeziune, la Ploieşti. Iar partidul, unul relativ nou înfiinţat, îşi propune un target de 10 % procentaj la vot.