Derbiul etapei a XVIII-a din campionatul Ligii a II-a de fotbal, dintre Campionii FC Argeș și FC Petrolul Ploiești, a fost decalat pentru duminică, la prânz, din cauza ceții dese de la Pitești!

Dragos Trestioreanu -

Derbiul etapei a XVIII-a din campionatul Ligii a II-a de fotbal, dintre Campionii FC Argeș și FC Petrolul Ploiești, a fost decalat pentru duminică, la prânz, din cauza ceții dese de la Pitești!

După o așteptare inițială de 30 de minute față de ora oficială a meciului dintre Campionii FC Argeș Pitești și FC Petrolul Ploiești, programat a se desfășura sâmbătă, 16 noiembrie, de la 19.30, pe arena Nicolae Dobrin, din Trivale, și apoi încă a tot atâta timp, până la 20.30, arbitrul Marian Barbu (Făgăraș) a luat decizia, deoarece ceața deasă persista pe stadion, să amâne debutul jocului pentru duminică, 17 noiembrie, de la ora 12.00.

Ambele combatante au căzut de comun acord cu desfășurarea derbiului etapei a XVIII-a în ultima zi a week-end-ului, deși dezavantajată va fi formația oaspete, care trebuie să bifeze miercuri, 19 noiembrie, tot de la 19.30, restanța de la Turnu Măgurele, cu Turris Oltul, din cadrul rundei cu numărul 14. Un meci care a fost amânat datorită prezenței, atunci, la echipa națională a României „U 18”, a tinerilor petroliști Ianis Stoica și Mario Bratu.

De subliniat că, în situația în care duelul dintre FC Argeș și Petrolul ar fi avut loc în ziua și de la ora stabilită de FRF și televiziunile care dețin drepturile de transmisie exclusive ale întrecerilor din L2, cei doi antrenori principali, Ionuț Badea și, respectiv, Flavius Stoican, ar fi folosit următoarele efective: Ducan – Tofan, Turda, Şerbănică, Muşat – Prepeliţă (cpt), Moihedja – Blejdea, Nini Popescu, Matiş – Buhăescu/Agachi – Brînzan, Barbu, Şerban, Grecu, Motroc, Szecui (Campionii FC Argeș Pitești) și Lungu – Bărboianu, Olaru, Manolache, Ţicu – Meza Colli, Cioinac – Gavrilă, Marinescu (cpt), Saim Tudor – Arnăutu/Avram – Blănaru, Sîrghi, Ştefănescu, Bratu, Mihăescu, Enache (FC Petrolul Ploiești).

Reamintesc că partida va fi condusă mâine, 17 noiembrie, de la 12.00, de Marian Barbu, care va fi asistat de brașoveanul Stelian Slabu și de concitadinul făgărășean Constantin Mihai Cantemir, rezervă fiind un cavaler al fluierului din capitala țării, Bogdan Neculcea, iar ca observatori au fost delegați Traian Marcu (Sibiu), pentru joc, și Andrei Ioniță (București), pentru arbitraj.

Foto: www.digisport.ro