Descinderi la spărgătorii din Cartierul Ploieştiului „Mitică Apostol”

Daniel Dimache -

Descinderi la spărgătorii din Cartierul Ploieştiului „Mitică Apostol”

În această dimineață, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au efectuat 6 percheziții în Ploiești (cartier Mitică Apostol), la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea unor furturi din societăți comerciale și din locuințe aflate în construcție. Patru mandate de aducere au fost puse în executare, informează IJP Prahova.
Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada ianuarie-aprilie a.c., persoanele bănuite ar fi pătruns pe timp de noapte, prin efracție, în societăți comerciale și locuințe aflate în construcție, de unde ar fi sustras diverse bunuri și unelte.
Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională se ridică la aproximativ 17.000 de euro.
De la locațiile vizate au fost ridicate mai multe bunuri ce par a proveni din activitatea infracțională, precum: unelte, scule electrice și înscrisuri.
7 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.
Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

La acțiune au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi “Matei Basarab” Ploiești.

(Fotografie cu caracter ilustrativ)