Descoperă programul inedit pe care AFI Ploiești ți l-a pregătit de Paște

Redactia - Life, Magazin

Descoperă programul inedit   pe care AFI Ploiești ți l-a pregătit de Paște

AFI Ploiești aduce mai aproape de clienții săi tradițiile de Paște, moștenite din generație în generație, printr-un program inedit de sărbători. Pe 5 aprilie, clienții AFI Ploiești vor avea ocazia să picteze ouă de Paște, iar pe 10 aprilie sunt invitați să participe la întrecerea în ciocnitul ouălor, în cadrul căreia ploieștenii îl vor întâlni pe Leonard Doroftei. Gazda celor două evenimente, care promit distracție și voie bună pentru întreaga familie, va fi Loredana Chelba!

La AFI Ploiești sărbătorile pascale vin cu distracție și voie bună pentru toată familia. Pentru că încondeierea ouălor de Paște este unul dintre cele mai vechi, dar și cele mai îndrăgite obiceiuri, AFI Ploiești își invită clienții să exerseze această frumoasă artă în cadrul unui atelier dedicat. Astfel, pe data de 5 aprilie, la atelierul de vopsit ouă de Paște, ploieștenii vor putea să își pună în valoare creativitatea, realizând combinații inedite ale simbolurilor tradiționale. Atelierul se desfășoară între orele 16:30 și 18:30, în zona H&M, la etajul 1.

Surprizele plăcute nu se opresc aici, însă! Ouăle decorate în cadrul atelierului vor fi păstrate până în a treia zi de Paște, atunci când participanții sunt așteptați în mall pentru a se întrece în ciocnit ouă. Invitatul special al evenimentului este marele campion Leonard Doroftei, iar ploieștenii vor avea ocazia să-l întâlnească pe sportiv și să intre în competiție cu acesta! Cei care sunt hotărâți să accepte provocarea de a intra în concurs alături de Leonard Doroftei, sunt așteptați marți, 10 aprilie, între orele 12:00 și 14:00, în zona H&M, la etaj.

 „Probabil unele dintre cele mai interesante tradiții românești sunt cele care fac parte din sfera Sărbătorilor Pascale. Prin cele două evenimente ne dorim să evidențiem frumusețea acestor obiceiuri, dar în același timp să le oferim clienților AFI Ploiești posibilitatea de a petrece timp de calitate într-o atmosferă plină de voie bună.  Prezența lui Leonard Doroftei la evenimentul nostru, este un motiv în plus de bucurie. Și dacă cu toții știm că excelează la box, suntem curioși cum se va descurca la Campionatul de Paște”, a declarat Iulia Borșan, Corporate Marketing Director AFI Europe.

Sunt încântată să observ deschiderea pe care o au ploieștenii față de ideea unor altfel de evenimente la mall. AFI Ploiești este, pe lângă o destinație perfectă pentru shopping, un loc căutat pentru evenimente dedicate copiilor, doamnelor și pasiunilor lor, dar și domnilor. Un fel de „all inclusive” pentru familii. Abia așteptăm să creem o atmosferă familială la Campionatul de Paște, atmosferă cu dublu iz de sărbătoare, având în vedere că marele campion Leonard Doroftei vine la AFI Ploiești chiar de ziua sa de naștere!”, a declarat Loredana Chelba.