Gazeta de Prahova

Dezbatere publică pe tema taxelor şi impozitelor pentru anul 2018

Administrație

Redactia

Primăria Municipiului Ploiești informează cetățenii că Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești organizează dezbaterea publică a proiectului de hotărâre privind impozitele și taxele locale pentru anul 2018.

 

            Evenimentul va avea loc miercuri, 29.11.2017, începând cu ora 16.30, la Teatrul “Toma Caragiu” Ploiești.

 

            Facem  mențiunea că, proiectul de hotărâre, însoțit de anexele aferente, a fost publicat spre consultare pe pagina de internet a Primăriei Municipiului Ploiești (www.ploiesti.ro) și pe pagina de internet a Serviciului Public Finanțe Locale Ploiești (www.spfl.ro), în data de 27.10.2017.

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline