Dezbatere publică privind stabilirea tarifelor pentru folosința spațiilor de la Hipodrom. Ploieştenii, invitaţi să îşi exprime opiniile

Redactia -

Dezbatere publică privind stabilirea tarifelor pentru folosința spațiilor de la Hipodrom. Ploieştenii, invitaţi să îşi exprime opiniile
Primăria Municipiului Ploiești, astăzi, 17.05.2023, invită pe toți cei interesați la întâlnirea de dezbatere publică privind următorul proiect de act normativ:

Proiectul de hotărâre privind aprobarea tarifelor pentru folosința spațiilor situate în incinta Complexului Hipodrom din administrarea Clubului Sportiv Municipal Ploiești.

Evenimentul are loc în data de 26.05.2023, ora 10.00, în sala Teatrului Toma Caragiu Ploiești, aflată la adresa str. Toma Caragiu, nr. 13, Ploiești.

Persoanele interesate să prezinte verbal propunerea lor în cadrul dezbaterii publice vor avea la dispoziție 10 minute pentru prezentare. Aceste persoane sunt rugate să se înregistreze online la adresa de e-mail [email protected]   sau direct la Direcția Comunicare Relații Publice și Situații de Urgență din cadrul Primăriei Municipiului Ploiești, Piața Eroilor nr. 1A, Ploiești, program de lucru Luni-Vineri – 08.00 – 16.30 și Vineri – 08.00 – 14.00, telefon 0244/516699/ int. 427.

La dezbaterea publică sunt invitați să participe, în limita locurilor disponibile în sală, toți cei interesați: persoane fizice și juridice, organizații ale societății civile, societăți comerciale, reprezentanți ai instituțiilor publice interesate, ai presei etc.
Documentația aferentă proiectului de act normativ poate fi consultată:
• pe pagina de internet a instituției, www.ploiesti.ro – la secțiunea Consiliul Local –  Transparență Decizională
• la sediul Primăriei Municipiului Ploiești, Direcția Comunicare, Relații Publice și Situații de Urgență, conform programului de mai sus.
• proiectul de act normativ se poate obține în copie, pe bază de cerere depusă la Registratura Municipiului Ploiești, în cadrul următorului program de lucru cu publicul : Luni, Marți, Joi, Vineri – 09.00 -13.00, Miercuri – 10.00 – 16.00.

Menționăm faptul că propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparență decizională se mai pot depune până la data de 26.05.2023:
•  pe adresa de e-mail: [email protected]
• prin poștă, pe adresa Piața Eroilor nr. 1A, Ploiești;
• la sediul Primăriei Municipiului Ploiești, la Registratură, în cadrul programului de lucru menționat mai sus.

Materialele transmise vor purta mențiunea „Propuneri privind Proiectul de hotărâre privind aprobarea tarifelor pentru folosința spațiilor situate în incinta Complexului Hipodrom din administrarea Clubului Sportiv Municipal Ploiești.
Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare vor fi publicate pe pagina de internet a Primăriei Municipiului Ploiești la linkul http://www.ploiesti.ro/transparenta.php.
Nepreluarea recomandărilor formulate și înaintate în scris va fi justificată în scris.
Pentru informații suplimentare vă stăm la dispoziție la telefon: 0244/516699, e-mail: [email protected]ști.ro , persoană de contact: Grossu Mihaela.