Dezmembrarile auto in comertul online

Daniel Dimache -

Domeniul dezmembrarilor auto a luat amploare in Romania inca de acum 10 ani dar s-a dezvoltat foarte mult ca business in ultimii 4 ani iar cei care au simtit ca este un moment prielnic sa investeasca in acest domeniu au facut profit imens din acest tip de afacere. La noi in judetul Prahova sunt parcuri destul de vechi, ba chiar printre primi care au inceput acest tip de afacere in Romania si care au reusit sa aduca dezmembrarile auto la un nivel foarte inalt. Parcurile de dezmembrari auto sunt societati autorizate legal sa desfasoare acest tip de activitate pe teritoriul tarii noastre si sa comercializeze piese second hand provenite din dezmembrarea masinilor. Parcurile de dezmembrari achizitioneaza masini avariate sau in perfecta stare de functionare din Romania ,insa majoritatea masinilor sunt aduse din Anglia, Italia, Germania, Polonia ,Olanda. Comercializarea pieselor auto provenite din dezmembrari se face in doua moduri:

  • 1)direct la parcul de dezmembrari unde parcurile au si punctul de desfacere ,sau punctul de lucru
  • 2) Online, pe internet pe diferite site-uri de specialitate unde cei interesati intra si pot vedea direct cum arata piesele si pot face comparatii intre preturi si calitate.

De ce este mai bine sa cumparam piese auto second hand online ?

Motivele pentru care cumpararea pieselor auto provenite din dezmembrari sunt mai bune din mediul online sunt urmatoarele :

  • 1)scapi de drumurile si aglomeratia de pe soselele de la noi din tara ,deci economisesti timp di bani
  • 2)din propriul confort al casei tale poti comanda cu un singur clik piesa sau piesele dorite
  • 3)poti face comparatie intre preturi si poti vedea daca cei care comercializeaza pe site ofera factura si garantie
  • 4)exista site-uri care ofera posibilitatea parcurilor de dezmembrari sa filmeze si sa ofere video-uri celor care cumpara astfel incat cel care cumpara sa vada exact ceea ce cauta

Un astfel de site de pe care cei care au cumparat il recomanda a fi de incredere pentru ca fost foarte multumiti se numeste www.dezmembrarisipieseauto.ro . Cumparatorii acestui site sunt multumiti pentru ca au gasit foarte repede ceea ce cautau. Pur si simplu se trimite o cerere de piese auto cu ceea ce ai nevoie si instant cererea ajunge la toate parcurile de dezmembrari prezente pe site .Parcurile inscrise pe site trimit oferta lor si tu o alegi pe cea mai buna in functie de pret si calitatea produselor. Pe site cumparatorii sunt sfatuiti sa cumpere de la parcurile acreditate pentru ca ei ofera factura si posibilitatea de retur in cazul in care am gresit comanda ori din alte motive.
Cei care cumpara piese auto din dezmembrari pot cauta orice parc de dezmembrari auto in Prahova. Piesele ajung imediat, in maxim 24 ore cei de la curierat ajung la dumneavostra la usa ,astfel incat va puteti repara masina mult mai repede .Oricine are probleme cu masina si cauta piese auto din dezmembrari poate sa apeleze la acest site si sa cumpere online pentru ca este mult mai simplu iar avantajele sunt mult mai mari decat ar sta sa alerge de la un parc de dezmembrari la altul . Este foarte simplu: online gasesti toata informatia intr-un singur loc si bine structurata!