Din 28 august DOMO Ploiești Shopping City se mută într-un spațiu de două ori mai mare

Redactia -

Din 28 august DOMO Ploiești Shopping City se mută într-un spațiu de două ori mai mare

Magazinul DOMO din Ploiești Shopping City se mută joi, 28 august, într-un spaţiu de 800 metri pătrați situat în centrul complexului comercial, obținând astfel acces facil din fiecare dintre cele două intrări principale ale complexului.

Anterior, magazinul DOMO a funcționat într-un spațiu de 350 mp în același centru comercial, în scurta perioadă a relocării clienții fiind redirecționați către cel de-al doilea magazin al brandului, situat în complexul Winmart Grand Central.

Noul spațiu oferă o expunere mai mare unei game generoase de produse, păstrând acelaşi concept apreciat de clienții DOMO din toată ţara, în care produsele sunt prezentate într-un mod care facilitează studierea, testarea, compararea și alegerea lor

”Noul magazin DOMO Ploiești respectă promisiunea brandului de a oferi o experiență unică de cumpărare, într-un spațiu prietenos și primitor, dar în același timp dinamic și modern. Aici, clienții găsesc cu ușurință nu doar produsele, dar și informațiile și serviciile personalizate de care au nevoie. Ne bucurăm să fim alături de ploieșteni de 12 ani, aducându-le mereu tehnologia care le face viața mai frumoasă și mai ușoară, și îi așteptăm acum să descopere noutățile aduse de DOMO.”, spune Robert Mihail Director magazin DOMO Ploiesti.

Mutarea în noul spațiu a magazinulului DOMO Ploiești Shopping City este marcată de o campanie de promoții la o gamă largă de produse electronice, electrocasnice, audio-video si IT&C. În plus, in această perioadă, transportul este gratuit în județul Prahova.

În centrul comercial Ploiești Shopping City, DOMO își propune să ofere pasionaților de tehnologie o gamă largă de produse audio-video și IT&C de ultimă generație.