Dinozaurii invadează mallul Ploieşti Shopping City!

Redactia -

XXL_Dino_Expo32 de replici de dinozauri, reptile si pasari preistorice, realizate in marime naturala, ii asteapta pe prahoveni, intre 19 – 24 iunie, la o experienta de neuitat in parcarea centrului comercial PLOIESTI SHOPPING CITY!

XXL Dino Expo, expozitia care a traversat intreaga Europa, aduce spre bucuria celor mici, replicile unor impresionante creaturi precum Tyrannosaurus Rex, Saltasaurus, Triceraptos, Parasaurolophus, Archaeopterix, Mamenchiosaurus, dar si fosilele adevarate ale animalelor care au stapanit planeta cu sute de milioane de ani in urma. Gigantul erbivor Diplodocus va fi amplasat in interiorul centrului comercial Ploiesti Shopping City iar fiorosul carnivor Tyrannosaurus Rex va putea fi „calarit” in interiorul cortului expozitional.

Impresionantele replici robotizate, care scot sunete si se misca au fost create in Germania, de catre Karmo Neigert, fiind reproduceri din latex si fibra de sticla. Cel mai mare exponat este sauropodul Saltasaurus, de 35 m lungime si inaltime de 8 m.

Prahovenii pot admira aceste exponate in perioada 19 – 24 iunie,  intre orele 16.00 – 21.00 in zilele saptamanii si intre orele 11.00 – 21.00, in zilele de sambata si duminica. Preţul unui bilet este de 20 lei/copil si 25 lei/adult.

 

Sansa de a castiga invitatii la XXL Dino Expo

Pe 19 si 20 iunie, primilor 75 de clienti ai restaurantelor, patiseriilor si cafenelelor din Ploiesti Shopping City care consuma de minim 30 de lei, li se ofera garantat o invitatie la XXL Dino Expo.

 

Pentru cei care vor sa traiasca „la dublu” experienta aventurilor cu dinozauri, ii invitam si in salile Cinema City unde ruleaza noua versiune remasterizata 3D a blockbuster-ului Jurassik Park, celebra capodopera cinematografica a lui Steven Spielberg.