Dispariţia lui Elvin Adrian Sandu, victima accidentului de la Bălţeşti, a lăsat în urmă o fetiţă de 5 ani şi a îndurerat două sate întregi

Daniel Dimache -

Dispariţia lui Elvin Adrian Sandu, victima accidentului de la Bălţeşti, a lăsat în urmă o fetiţă de 5 ani şi a îndurerat două sate întregi

Cea de-a treia victimă a tragicului accident de la Bălţeşti este un tânăr în vârstă de 30 de ani, din satul Podenii Vechi. În ziua nenorocirii, Elvin Adrian Sandu se întorcea de la Bucureşti când, aproape să ajungă acasă i-a apărut în faţă un autoturism, care a venit pe contrasens, condus de învăţătoarea Nicoleta Cînjău. Elvin, şofer de tir cu foarte mulţi kilometri parcurşi, nu a mai avut ce face. Accidentul a fost inevitabil şi, în ciocnirea frontală teribilă, autoturismele au fost contorsionate. Nu a scăpat nimeni, nici cei doi şoferi, nici fiul învăţătoarei aflat împreună cu mama sa.

S-a scris mult despre povestea tragică a învăţătoarei şi a fiului de 8 ani, o dramă într-adevăr cutremurătoare. Prin aceste rânduri, vrem să facem ca „bărbatul de 30 de ani” aflat în „celălalt autoturism” să aibă un nume, o poveste de viaţă. 

Elvin Adrian Sandu a fost un tânăr deosebit, tatăl unei fetiţe de 5 ani, care va jindui şi va plânge toată viaţa după tatăl ei pe care, din păcate, l-a cunoscut atât de puţin, chiar dacă părinţii îi erau divorţaţi.

Elvin era o fire deschisă, caldă şi avea mulţi prieteni. Îl deplâng toţi cei care l-au cunoscut şi spun că nimeni, când era în viaţă, nu a avut un cuvânt rău despre el, cu atât mai puţin acum. 

Redăm mesajul  doamnei M.N.P., cea care ne-a dat informaţii despre Elvin: „In situatia data am toleranta 0 si m-am simtit cumva citind atatea articole despre doamna invatatoare si despre „barbatul de 30 de ani”. Numele lui este Elvin Adrian, este din Podenii Vechi si moartea lui a intristat 2 comune…pentru ca nu exista om pe care sa-l intrebati si care l-a cunoscut sa nu-l fi iubit… Inainte de toate este tatal unei fetite de 5 ani…”

Alte mesaje de la cei ce l-au cunoscut:

M.N.: „Off Doamne nu imi vine sa cred ca ai plecat dintre noi prieten drag, asa de devreme Sa ai grija de ai tai de acolo din ceruri, pe pământ au rămas cei care nu te vor uita niciodată! Drum presărat cu liniște sa ai! Prea devreme….prea tanar….odihneste-te în pace! Suflet drag ai grija de familia ta de acolo din ceruri …nu te vom uita niciodata 😢😢😢😢😢😭😭😭😢😢”

A.L.S.: „Sa ai grija de ai tai de acolo din ceruri, pe pământ au rămas cei care nu te vor uita niciodată! Drum presărat cu liniște sa ai! Prea devreme….prea tanar….odihneste-te în pace!”

I.S.: „Nu pot sa cred ca nu mai esti suflet bun. Regret nespus ca ai avut asa soarta. Acum esti un inger te rog sa nu uiti de noi. Eu nu te voi uita niciodata Elvin. Pacat de tine o sa ne lipsesti.”