Distrigaz, anunţ despre oprirea gazelor în două localităţi din Prahova

Redactia -

Distrigaz, anunţ despre oprirea gazelor în două localităţi din Prahova

Distrigaz Sud Rețele aduce următoarele precizări cu privire la sistarea temporară a alimentării cu gaze naturale din localitățile Buștenari și Telega, județul Prahova.

Ca urmare a unui defect înregistrat pe conducta amonte, care alimentează Stația de Reglare Măsurare Predare din localitatea Buștenari, județul Prahova, operată de către producătorul de gaze naturale, Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în respectiva zonă astăzi, 1 martie 2024, începând cu ora 10:40. De această întrerupere sunt afectați un număr de 169 de clienți casnici și non-casnici situați în localitățile Buștenari și Telega din județul Prahova..

Publicitate

Reluarea alimentării cu gaze naturale a acestor clienți se va efectua numai după remedierea defectului realizată de către reprezentanții producătorului de gaze, fiind estimată pentru data de 1 martie 2024, orele 17:00.

După reluarea alimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienții simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

Foto: www.pexels.com