Distrigaz, informaţii despre motivul opririi gazelor pe Bulevardul Republicii din Ploieşti

Redactia -

Distrigaz, informaţii despre motivul opririi gazelor pe Bulevardul Republicii din Ploieşti

Distrigaz Sud Reţele aduce următoarele precizări cu privire la sistarea temporară a alimentării cu gaze naturale în municipiul Ploiești, județul Prahova :

„În urma unei defect identificat pe rețeaua de distribuție a gazelor naturale, Distrigaz Sud Rețele a luat măsura sistării alimentării cu gaze naturale, ieri, 02 noiembrie, începând cu ora 14:00, pe Bd Republicii. Astfel, a fost sistată alimentarea pentru circa 80 de clienți casnici și non-casnici.

Echipele Distrigaz Sud Rețele sunt în teren și fac toate demersurile necesare pentru remedierea defectului în cel mai scurt timp posibil. Reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați se va face în cursul zilei de astăzi începând cu ora 15:00. Facem precizarea că această acțiune se realizează pentru fiecare client în parte și este condiționată de prezența clienților la domiciliu.

După reluarea alimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

Dacă mirosul de gaze din încăperi persistă, în ciuda respectării acestor măsuri, clienţii pot apela numărul 021 9281 dedicat situațiilor de urgență.

Ne cerem scuze pentru inconveniențele create clienţilor noştri şi le mulţumim pentru înţelegere.”

Biroul de Presă

Distrigaz Sud Rețele