Dj Wanda – sâmbătă, în Sky Club. Află cât costă să rezervi o masă

Redactia -

The party goes on with Dj Wanda, o combinatie incredibila de frumusete, muzica si profesionalism!!! Pentru a avea un weekend perfect, Sky Club te invita la distractie!
Wanda devine in 2000 prima femeie DJ din Romania si de atunci are colaborari cu DJ de marime mondiala, precum Deep Dish, John Digweed, Carl Cox, Lee Burridge, Chris Gayner, Hybrid, Danny Howells si altii.La aproape doi ani de la lansarea piesei “Wanna Be Loved”, pentru care a colaborat cu Smiley, DJ Wanda revine pe piata muzicala romaneasca cu piesa “One Big Love”, cu care spera sa cucereasca topurile muzicale interne si internationale.

 

Masa normala – 500 Ron – 8 persoane, include: 2 sticle Ballantine’s sau 2 sticle Absolut, 8 Red Bull/Cola sau 2 cutii de suc portocale sau mere. Cele 8 persoane care au rezervare nu vor plati intrarea!


Masa VIP – 750 Ron – 8 persoane, include: 2 sticle Chivas12 sau 2 sticle de Wiborowa Exclusive, 8 Red Bull/ Cola sau 2 cutii de suc portocale sau mere. Cele 8 persoane care au rezervare nu vor plati intrarea!Intrare este 25 de ron. Fetele au intrare libera!!