DN1A, blocat 6 ore la Cheia din cauza unui accident

Mihai Ciobanu -

DN1A, blocat 6 ore la Cheia din cauza unui accident

BULETIN INFORMATIV

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova au fost solicitate să intervină pentru gestionarea următoarelor evenimente:

  • 05.2015, ora 12:31 – incendiu casă particulară

            În municipiul Ploiești, str. Ghe. Gr. Cantacuzino, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism..

            A ars: izolație conductori electrici.

            Cauza probabilă: scurtcircuit electric – conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată în urma unei acțiuni mecanice ori fizice.

  • 05.2015, ora 16:21 – asigurare zonă accident rutier

            În comuna Măneciu, sat Cheia – DN1A, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru asigurarea zonei la un accident rutier produs între două autovehicule (o autocisternă și un autotractor cu semiremorcă).

S-au efectuat manevrele specifice și s-a asigurat zona. DN1A a fost blocat aprox. 6 ore.

 

 

Echipajele SMURD au intervenit în 40 cazuri de urgenţă medicală. În toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.