Doi angajaţi studenţi ploieşteni au primit burse McDonald’s

Știri

Daniel Dimache

 

Un proiect dedicat angajaţilor studenţi iniţiat de McDonald’s în România a inclus anul acesta doi angajaţi din Ploieşti.

De 12 ani, programul Bursele McDonald’s sprijină tinerii angajaţi aflaţi la început de carieră, care au rezultate deosebite atât la învăţătură, cât şi la locul de muncă.

În demersul constant de susţinere a educaţiei şi a excelenţei, compania a premiat anul acesta 34 de angajaţi cu burse în valoare de 85.000 de lei şi a ajuns în cei 12 ani de program la un total de 330 de burse de merit oferite, însumând 677.000 lei.

Duţu Mihail Claudiu şi Rusu Florentina sunt angajaţii McDonald’s din Ploieşti, premiaţi pentru rezultatele extraordinare pe care le au la facultate şi la locul de muncă.

Procesul de selecție a celor 34 de bursieri din acest an s-a desfășurat în perioada 21 martie – 25 aprilie. Fiecare din cei 34 bursieri de anul acesta a obţinut cel puţin media 8 de absolvire a anului universitar precedent sau cel puţin nota 8 la admitere, în cazul studenţilor din primul an. Un alt criteriu foarte important în acordarea burselor sunt recomandările profesorilor şi performanţa angajaților la locul de muncă.

Ceremonia de decernare a burselor s-a desfăşurat pe 10 mai la Biblioteca Centrală Universitară din Bucureşti în prezenţa managementului companiei, a părinţilor angajaţilor şi a profesorilor care au susținut studenţii pe parcursul anului școlar. Fiecare bursier a primit câte un cec în valoare de 2.500 lei, înmânat de către Daniel Boaje, Directorul General Premier Restaurants România, pentru a le recunoaște meritele la școală și la locul de muncă.

În prezent peste 4.500 de angajați întâmpină clienții în cele 71 de restaurante McDonald’s din țară, dintre care aproape 2.500 sunt tineri care au sub 25 de ani.

Citeste mai departe

Statistici T5
Inline
Inline