Doi hoţi s-au luat la bătaie în autobuzul 30 pe banii furaţi de la un călător

Redactia -

Doi hoţi s-au luat la bătaie în autobuzul 30 pe banii furaţi de la un călător

În cursul nopții de miercuri, 13.12.2017, în jurul orei 22.30, un echipaj aparţinând Poliţiei Locale Ploieşti, care desfășura activități specifice de patrulare în zona centrală a municipiului, a fost sesizat de către conducătorul unui autobuz al S.C. Transport Călători Express S.A., ce oprise în stația Coreco Hale și circula pe traseul 30 dinspre Hipodrom spre bulevardul Republicii, despre faptul că doi bărbați se bat în mijlocul de transport în comun.

Polițiștii locali au procedat la coborârea din autobuz a celor doi indivizi, precum și a unei femei care îi însoțea. Persoanele în cauză se certau din cauza unei sume de bani.

Din relatările celor implicați în conflict a rezultat că unul dintre indivizi a sustras portofelul din buzunarul unui bărbat aflat în stația T.C.E. Coreco Sud, ulterior apărând neînțelegeri cu privire la banii găsiți în  acesta.

În urma controlului corporal, în buzunarul din spate al pantalonilor, asupra lui A. Liliac s-a găsit potofelul în care se afla o carte de identitate și un permis de conducere aparținând păgubitului, precum și suma de 255,4 lei.

Polițiștii locali au predat suspectul și bunurile sustrase lucrătorilor Secției nr. 4 de Poliție, în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, polițiștii locali l-au identificat și pe bărbatul păgubit, ce se afla în zona magazinului BIG, fiind condus și el la secția de poliție.