Site icon Gazeta de Prahova

Doi minori reţinuţi pentru furt

incatusat

La data de 29 martie a.c., polițiștii de investigații criminale din Ploiești au organizat o razie în municipiu, în cadrul căreia au efectuat patru percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de furt și furt calificat. Două persoane, respectiv doi adolescenți în vârstă de 17 ani, au fost aduși la sediul poliției în vederea audierilor.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că aceștia sunt bănuiți că, în perioada februarie – martie 2017, ar fi săvârșit 7 infracțiuni de furt și furt calificat. Aceștia ar fi sustras bunuri din cele 3 locuințe de pe raza municipiului, dar și componente auto și un telefon mobil (furt comis în mediul stradal).

Publicitate

Totodată, față de cei doi inculpați a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, în cursul acestei zile Parchetul de pe Lângă Judecătoria Ploiești plasându-i sub control judiciar pentru 60 de zile.

În cadrul aceleiași acțiuni, polițiștii au controlat 19 autovehicule, au legitimat 44 de persoane, au aplicat 10 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.000 de lei și au ridicat, în vederea stabilirii provenienței și luării măsurilor legale, 37 de perechi de blue-jeans, 528 flacoane detergent lichid etc.

Polițiștii rutieri au reținut un permis de conducere și au retras două certificate de înmatriculare auto.

Exit mobile version