Doi ploieșteni au fost înjunghiați, ieri, în plină stradă

Daniel Dimache -

Doi ploieșteni au fost înjunghiați, ieri, în plină stradă

Ieri, 5 martie, în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Mărășești din municipiu are loc un conflict între 3 persoane.
La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de polițiști, luptători Sas și jandarmi pentru aplanarea conflictului, stabilirea situației de fapt și măsuri de asigurare a ordinii publice.
Din cercetările efectuate, a rezultat faptul că pe fondul consumului de alcool 2 bărbați au fost agresați într-un conflict spontan de alți 2 bărbați. Victimele ar fi fost lovite cu un obiect tăietor- înțepător la nivelul capului și al pieptului de unul dintre agresori.
Persoanele vătămate au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind externate, în afara oricărui pericol.
Bărbatul care a agresat cele doua victime a fost depistat de polițiști, față de acesta fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare, informează IPJ Prahova.

(Fotografie cu caracter ilustrativ)