Domnule primar, o grămadă de școli din Ploiești și-au întrerupt cursurile!!!

Redactia -

Domnule primar, o grămadă de școli din Ploiești și-au întrerupt cursurile!!!

Văzând situația de astăzi din școlile ploieștene și declarația de ieri a primarului Andrei Volosevici, mulți s-au întrebat dacă primarul știe ce vorbește, dacă a fost dezinformat sau dacă îl mai ascultă cineva în orașul acesta, afară de funcționarii din primărie. Să nu cumva să fie câte puțin din fiecare. Sosit la ședința de consiliu local, ieri, într-o uniformă gen băieții de la Rosal care dau zăpada la lopată, Volosevici a anunțat că nicio școală din Ploiești nu-și va întrerupe cursurile din cauza vremii (puteți citi declarația aici). În plus, Inspectoratul anunța într-un comunicat de presă că în Ploiești și alte 10 orașe din județ se vor ține cursuri, iar celelalte unități de învățământ vor fi închise (iată comunicatul aici).

Nu a fost deloc așa. gazetaph.ro îl informează pe Andrei Volosevici că multe școli din Ploiești nu țin cursuri astăzi, marți, 7 februarie, cel puțin în schimbul de dimineață, adică în general clasele mici. Ba în anumite școli elevii au fost anunțați că nici mâine nu se învață. Așa că declarațiile primarului Andrei Volosevici, folosind  o expresie juridică, domeniu din care provine domnia sa, sunt nule și neavenite. Să-l mai credem altădată?

Pe de altă parte, unii au înțeles substratul, nu cumva primarul îi voia pe profesori la catedră ca să nu aibă astăzi timp de proteste pe la ferestrele biroului domniei sale. Deranjează gălăgia…