Donezi sânge și ai o ședință gratuită de haloterapie la Salina Himalaya

Daniel Dimache -

Donezi sânge și ai o ședință gratuită de haloterapie la Salina Himalaya
Salina Himalaya încurajează donarea de sânge!
”Ploieștiul a primit cu brațele deschise proiectul Salina Himalaya, așa că ne dorim să întoarcem în comunitate binele de care noi ne-am bucurat. Cu atât mai mult ne face plăcere să fim alături de Centrul de Transfuzie Sanguină și de cei care aleg să doneze sânge pentru a salva vieți.
Așa că luni, de Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, cei care vor trece pragul Centrului de Transfuzie Ploiești și vor dona sânge vor primi un voucher din partea Salinei Himalaya, pentru o ședință gratuită de haloterapie. Este o dovada de mulțumire si prețuire pentru voluntarii care dau dovada de spirit civic și care înțeleg importanța donării de sânge. Îi mulțumim în mod special doamnei Georgeta Hanganu, pentru tot sprijinul oferit” – a declarat Oana Cotorceanu, fondator Salina Himalaya.
În România, aproximativ unul din 10 pacienți internați au nevoie de o transfuzie. Găsiți toate informațiile necesare pentru donare pe https://transfuzii.ro/.
 
Salina Himalaya este o salină artificială dotata cu două halogeneratoare PrizSalt+Prisma, fiind cele mai moderne halogeneratoare de aerosoli uscați salini. Concepute în scop terapeutic, încorporează tehnologie de ultimă generație și reprezintă cheia terapiei cu aerosoli salini.
Acestea mențin concentrația de sare constantă pe durata întregii ședințe de haloterapie, care reprezintă inhalarea de aerosoli uscați.
Salina Himalaya este un spațiu destinat haloterapiei active, destinat atât copiilor, cât și adulților, care vin la noi pentru ameliorarea simptomelor de astm bronșic, rinită alergică, viroze respiratorii, răceli sezoniere, apnee, bronșită asmatiformă, sinuzită, faringită, amigdalită cronice, boli ale pielii, anxietate, depresie și multe alte afecțiuni.
Amenajarea salinei s-a raportat la cele mai înalte standarde de construcție, apelându-se la o firmă specializată în amenajarea salinelor de suprafață. Atât pereții, cât și pardoseala sunt tapetate la propriu cu sare de Himalaya, o sare pură, nerafinată și neprelucrată, iar împreună cu aerosolii salini uscați proveniți de la halogeneratoare , formează un microclimat stabil, aseptic, unde factori ca temperatura și umiditatea, sunt atent monitorizați.
 
”Punctul forte al haloterapiei active este faptul că cele 45 de minute petrecute la noi, echivalează cu 4 ore petrecute într-o salină de mare adâncime.
Ideea unei saline în oraș a venit, în cazul nostru, dintr-o necesitate, iar astăzi ne bucurăm că am dat viață unei idei de suflet, unde toți ploieștenii pot beneficia de microclimatul unei saline, chiar în centrul orașului” – a mai precizat doamna Oana Cotorceanu.
Salina Himalaya – https://salinahimalaya.ro/ funcționează în Ploiești, pe strada Elena Doamna, nr. 44.
 
În foto: dr. Georgeta Hanganu – director Centrului de Transfuzie Sanguină din Ploiești și Oana Cotorceanu, fondator Salina Himalaya