Doru Octavian Dumitru, la Ploieşti, cu show-ul “Supozitoare cu trotil”

Redactia -

Dacă sunteţi convinşi că râsul este o terapie pentru fericire şi dacă îndemnul lui Charlie Chaplin – “O zi fără râs este o zi pierdută” – vă este familiar, atunci nu trebuie să rataţi show-ul “Supozitoare cu trotil” al lui Doru Octavian Dumitru.

Iubitul artist este gata să alunge grijile si să readucă buna dispoziţie în sufletele românilor. Prin urmare, Doru Octavian Dumitru va porni într-un turneu de nouă oraşe, care va începe în Ploieşti, pe 21 martie, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Doru Octavian Dumitru a pregătit un show nou, original, aşa cum sunt toate producţiile sale, un spectacol despre lumea noastră frământată de criza financiară, încălzirea planetei şi viaţa în familie. Artistul aşteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu publicul său şi este gata să smulgă hohote de râs de la toţi cei care vor fi prezenţi. 

            Supozitoare cu trotil – un spectaculos show de comedie scris, regizat şi interpretat de Doru Octavian Dumitru! Miercuri, 21 martie, ora 19.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol.