Dosar penal după un control la o benzinărie din Vărbilău

Redactia -

Dosar penal după un control la o benzinărie din Vărbilău

Marți, 21 februarie, între orele 9 și 14, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu reprezentanți ai Direcţiei Regionale Vamale Ploiești,  Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova și Gărzii de Mediu Prahova, au desfășurat o acţiune în localitățile Filipeștii de Pădure, Vărbilău și Băicoi, la trei agenți economici care desfășoară activități de deținere, fabricare, procesare și comercializare a combustibililor.

          În urma verificărilor efectuate la un antrepozit fiscal din Filipeștii de Pădure, polițiștii au descoperit cantitatea de 10.629 de litri de combustibil cu privire la care există suspiciunea că nu este marcat și colorat conform prevederilor legislației fiscale.

          De asemenea, la o stație de distribuție a carburanților din comuna Vărbilău, au fost descoperite diferențe de aproape 1.200 de litri între stocul faptic de combustibil și cel înscris în documentele fiscale.

          În ambele situații, polițiștii au deschis dosare de cercetare penală, continuând investigațiile până la lămurirea întregii stări de fapt.