Dosare penale pentru pescuit în perioada de prohibiţie

Redactia -

Dosare penale pentru pescuit în perioada de prohibiţie

La data de 24.04.2014, polițiști din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Câmpina au acționat în comuna Brebu, la lacul Mânăstirei, unde au depistat patru bărbați, toți din comuna Brebu, care pescuiau. În urma verficărilor efectuate, s-a stabilit că aceștia nu dețineau permise de pescuit, conform normelor în vigoare, pescuitul fiind interzis în perioada de prohibiție. Celor patru persoane le-au fost ridicate, în vederea confiscării, ustensilele folosite la comiterea faptei, în cauză, fiecăruia dintre aceștia, fiindu-le întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de pescuit prin orice metode al reproducătorilor, în perioada de prohibiţie şi distrugerea icrelor embrionate de peşte în zonele de reproducere natural, cercetările fiind continuate de către polițiștii din Câmpina

 

La data de 23.05.2014, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Biroului Ordine Publică Câmpina a acționat pe albia râului Prahova, unde a depistat doi bărbați, ambii din mun. Câmpina, care pescuiau.

 

În urma verficărilor efectuate, s-a stabilit că aceștia nu dețineau permise de pescuit, pescuitul fiind interzis în perioada de prohibiție.

 

Celor două persoane le-au fost ridicate, în vederea confiscării, ustensilele folosite la comiterea faptei, fiindu-le întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de pescuit prin orice metode al reproducătorilor, în perioada de prohibiţie şi distrugerea icrelor embrionate de peşte în zonele de reproducere natural, cercetările fiind continuate de polițiștii din Câmpina.