Două noi locuri de odihnă în Ploieşti. Vezi unde

Mihai Ciobanu -

Două noi locuri de odihnă în Ploieşti. Vezi unde

Primăria Municipiului Ploieşti, prin Direcţia Tehnic Investiţii, informează cetăţenii cu privire la lucrările de reparaţii şi investiţii care au loc astăzi pe raza municipiului Ploieşti.

Astfel, în cadrul contractului de „Delegare de gestiune a serviciului de construire, modernizare, reparare si întreţinere a reţelei stradale, lucrări de artă, parcări (cu excepţia celor aflate in administrarea altor entităţi) aflate in administrarea consiliului local al municipiului Ploieşti, inclusiv echiparea tramei stradale cu elemente de mobilier urban” se vor realiza lucrări de reparaţii curente (remedieri) pe străzile: str. Barbu Ștefănescu Delavrancea și str. Nicolae Simache.

Totodată, astăzi va avea loc predarea amplasamentului pentru investitita „ Loc de odihnă situat în str. Găgeni bl.110, 111”, respectiv predarea amplasamentului pentru investitia „ Loc de odihnă din str. Gheorge Doja, nr.77” ( intersecție cu str. Candiano Popescu).

De asemenea, pe raza municipiului Ploieşti, vor avea loc şi lucrări de refacere a sistemului rutier, ca urmare a lucrărilor de intervenţii la reţelele de apa si canalizare, care au fost efectuate de către operatorul de specialitate.

Tot astăzi, se vor derula şi lucrări de întreţinere la semafoarele din oraş, după cum urmează:

  • revizie sisteme semaforizare intersecţie Bulevardul Republicii / Șoseaua Nordului / Șoseaua Vestului;
  • revizie sisteme semaforizare intersecție strada Cantacuzino / Șoseaua Vestului.