Gazeta de Prahova

Două surori minore dispărute de Crăciun sunt căutate de poliţie

Știri

Daniel Dimache

Poliţiştii din Ariceştii Rahtivani au fost sesizaţi despre faptul că minorele Enescu Elena Adriana, de 15 ani şi Enescu Viviana Raşela, de 13 ani, ambele din Măneşti, au plecat voluntar de la domiciliu şi nu au mai revenit.
Semnalmente fetei Enescu Elena Adriana: înălţime 1,60 m, greutate 50 de kg, păr blond scurt, ochi verzi. La momentul plecării era îmbrăcată cu o geacă scurtă de culoare neagră cu glugă, ghete de culoare neagră.
Semnalmente surorii  mici, Enescu Viviana Raşela: înălţime 1, 50 m, greutate 40 kg, păr blond, prins în coadă, ochi verzi. La momentul plecării de la domiciliu era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră, din fâş, pantaloni de culoare bleumarin, bluză cu mânecă lungă de culoare gri cu negru, cizme de culoare neagră.
Persoanele care pot oferi informaţii despre cele două minore sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de politie.

În fotografie o puteţi vedea pe Enescu Elena Adriana. Familia nu a putut pune la dispoziţie poliţiei poze cu cealaltă minoră.

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline