Două surori minore dispărute de Crăciun sunt căutate de poliţie

Daniel Dimache -

Două surori minore dispărute de Crăciun sunt căutate de poliţie

Poliţiştii din Ariceştii Rahtivani au fost sesizaţi despre faptul că minorele Enescu Elena Adriana, de 15 ani şi Enescu Viviana Raşela, de 13 ani, ambele din Măneşti, au plecat voluntar de la domiciliu şi nu au mai revenit.
Semnalmente fetei Enescu Elena Adriana: înălţime 1,60 m, greutate 50 de kg, păr blond scurt, ochi verzi. La momentul plecării era îmbrăcată cu o geacă scurtă de culoare neagră cu glugă, ghete de culoare neagră.
Semnalmente surorii  mici, Enescu Viviana Raşela: înălţime 1, 50 m, greutate 40 kg, păr blond, prins în coadă, ochi verzi. La momentul plecării de la domiciliu era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră, din fâş, pantaloni de culoare bleumarin, bluză cu mânecă lungă de culoare gri cu negru, cizme de culoare neagră.
Persoanele care pot oferi informaţii despre cele două minore sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de politie.

În fotografie o puteţi vedea pe Enescu Elena Adriana. Familia nu a putut pune la dispoziţie poliţiei poze cu cealaltă minoră.