Drum în Maramureş, în vederea spălarea ruşinii handbalistelor de la CSM Ploieşti

Redactia -

După o evoluţie foarte slabă în partida din sala polivalentă de la Plopeni, în compania echipei HC Dunărea Brăila, handbalistele de la CSM Ploieşti vor încerca să mai spele din ruşinea înfrângerii, scor: 24-30, printr-un rezultat bun la Baia Mare, în etapa a XVIII-a, în faţa formaţiei locale, Handbal Club. Acest joc se va desfăşura sâmbătă, 3 martie 2012, de la ora 12.00, şi va arăta dacă victoria din confruntarea cu trupa CSM 2010 Bacău şi, apoi, rezultatul de egalitate scos la HC Zalău nu au fost altceva decât simple întâmplări. Ulterior unei dispute, în care tocmai căpitanul CSM-ului, Andreea Dospin, a fost „campioana eorilor”, după cum a informat ofiţerul de presă Edi Moldovan, ploieştenecele au rămas datoare simpatizanţilor lor

La finele jocului, antrenorul Gheorghe Ionescu a declarat: “Am avut cinci vizionări înainte de meciul cu Brăila, am avut antrenamente de o intensitate mai mare, chiar în ideea de a-l pregăti în cel mai mic detaliu. Din păcate, însă, am avut un meci slab, evoluţia, per ansamblu, fiind, din punctul meu de vedere, la fel de modestă precum cea din partida cu HC Roman. Au fost foarte multe greşeli, noi am muncit pentru fiecare gol, în timp ce adversarele au primit prea multe cadouri, de la noi. Nu avem timp de văicăreli, ne aşteaptă partide grele în continuare şi, după acest eşec, fiecare punct pe care-l vom obţine va avea o însemnătate şi mai mare”. „Gazdele” au făcut-o mare pe Gabriela Dobre, portarul oaspetelor fiind cu greu învins, dar a avut şi noroc câtă vreme fetele din trupa Primăriei Ploieşti au irosit nu mai puţin de patru aruncări de la „7 metri”. În schimb, jucătoarea de la HC Dunărea, Daniela Iancu, nu a avut parte de vreun „zid” în faţă, ea marcând de 13 ori în poarta păarată pe rând de Carmen Tănase şi Gabriela Cristescu.

În meciul pierdut de la Plopeni, în afara celor două handbaliste nominalizate mai sus, au mai jucat: Nicoleta Alexandrescu Gâscă (foto, în aruncare; www.time4news.ro), autoare a 8 goluri, Janina Luca (5), Daniela Crap (3), Ramona Ştefan (2), Andreea Dospin (2), Mirela Năstase (1), Alina Moroianu (1), Codruţa Zavragiu (1) şi Aneta Barcan Gheorghe (1).