Dublu accident pe Centura de Est, în satul Moara Nouă

Daniel Dimache -

Dublu accident pe Centura de Est, în satul Moara Nouă

Un accident rutier cu descarcerare a avut loc azi dimineaţă, în comuna Berceni, sat Moara Nouă, pe şoseaua de centură ocolitoare a Ploieştiului. 

Din verificări a rezultat faptul că un conducător auto în vârstă de 30 de ani care se deplasa la volanul unei autoutilitare, pe Centura de Est, la km 80 + 850 m, pe sensul de mers către Brașov, posibil pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 40 de ani, care oprise în coloană.
La scurt timp după primul accident, o femeie în vârstă de 45 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism, pe același sens de mers, posibil pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers, intră în coliziune cu autoutilitara condusă de bărbatul de 30 de ani.
În urma evenimentului rutier, conducătorul auto de 30 de ani și femeia de 45 de ani au fost transportați la spital. Cei trei conducători auto au avut rezultat negativ la testarea cu aparatul etilotest. Traficul se desfășoară în condiții normale.

Două dintre victime, au fost transportate la spital.