După Băneşti, reţeaua de canalizare va fi introdusă şi în satul Urleta

Redactia -

După Băneşti, reţeaua de canalizare va fi introdusă şi în satul Urleta

Veste bună pentru locuitorii satului Urleta. Administraţia locală condusă de către primarul George Stoica a reuşit să convingă autorităţile competente în domeniu să finanţeze introducerea reţelei de canalizare a apei menajere şi în satul Urleta. „Încă de la început mi-am propus ca reţeaua de canalizare să cuprindă ambele sate ale comunei noastre. Indiferent de satul şi zona în care locuiesc, toţi cetăţenii au drepturi egale, cu toţii contribuind la constituirea bugetului local. Dată fiind valoarea foarte mare a lucrărilor precum şi complexitatea investiţiei, aceasta a fost împărţită în două etape: prima ce cuprinde satul Băneşti şi, iată, cea de-a doua care va acoperi şi satul Urleta”, ne-a declarat primarul comunei, George Stoica.
După cum a afirmat edilul, până în momentul de faţă, gradul de execuţie a lucrărilor în satul Băneşti este de 65%, iar de câteva zile au început şi racordările abonaţilor la reţea, în zona Din Jos, lucrările urmând a continua şi funcţie de condiţiile meteo. Dacă lucrurile vor merge conform planului, întregul proiect urmează a se finaliza în luna octombrie a acestui an.
„Vestea bună pentru locuitorii satului Urleta este aceea că am reuşit să semnăm contractul de implementare a proiectului de canalizare cu Hidro Prahova, pentru satul Urleta. În plus, se va investi şi în modernizarea sistemului de alimentare cu apă potabilă”, ne-a declarat primarul George Stoica.
IMPORTANT: Dat fiind că reţeaua de canalizare va fi introdusă pe două fire, pe ambele părţi ale străzii Principale din Urleta, lucrările de modernizare a trotuarelor vor fi sistate, acestea urmând a fi refăcute imediat după ce se vor finaliza cele de introducere a conductei.