După Cătălin Burlacu, Ionuţ Georgescu şi Adrian Tudor merită, şi ei, un cadou din partea baschetbaliştilor de la CSU Asesoft

Redactia -

Dacă săptămâna trecută, la meciul dintre CSU Asesoft Ploieşti şi BC Timişoara, campionii en-titre ai baschetului masculin românesc au făcut tot posibilul să-i ofere cadou victoria căpitanului lor, Cătălin Burlacu, pentru cununia religioasă cu Oana şi botezul fetiţei lor, Ilinca Maria, joi, 14 martie 2013, tot ei vor trebui să-i facă drept cadou un succes şi lui Adrian Tudor (foto stânga: Mirela Oprea), fundaşul împlinind, miercuri, vârsta de 28 de ani, cu o zi înaintea partidei cu SCM Universitatea Craiova, ocupanta locului secund din ierarhia sezonului regulat al Ligii Naţionale de Baschet Masculin.

Adi_TudorTrupa antrenată de Vladimir Arnautovic, Sorin Hartman şi Ionuţ Ivan trebuie să câştige neapărat în faţa revelaţiei acestui campionat, pentru a continua lupta pentru poziţia a doua din LNMB, înainte de play-off. Derbiul va debuta la ora 18.00, în sala de sport de la Brazi, fiind transmis în direct de către „DigiSport2”. Cu acest prilej, pivotul Virgil Stănescu va face un ultim „antrenament” înainte de All Star Game-ul de luni, 18 martie, care se va desfăşura în mai noua sală a sporturilor din municipul de domiciliu al oapeţilor lor de mâine. Stănescu va fi singurul reprezentant al Asesoftului la Craiova, deoarece Cătălin Burlacu a fost învoit de către clubul său pentru o „mini-lună de miere” în Italia, urmând a reveni în ţară tocmai în ziua „ASG”-ului, iar Szijarto Levente a fost menajat ulterior unei accidentări care l-a ţinut pe tuşă în ultimele două dispute din LNBM.

În altă ordine de idei, preşedintele executiv Ionuţ Georgescu (foto dreapta; www.csuasesoft.ro) a lăsat pentru câtva timp, potrivit sitelului clubului campionilor, ţinuta casual pentru echipamentul marca Givova, el fiind selecţionat, în premieră absolută, la un joc de mini-fotbal de la „Sports Arena – Fotbal pentru IT”! Portarul Georgescu a fost unul dintre artizanii succesului zdrobitor, scor: 12-0, în dauna echipei Stefanini! Nu ar merita, deci, şi şeful executivului drept cadou victoria în faţa oltenilor?