După Victoria Brăneşti, Vali Negru recidivează cu scandalul la clubul găzarilor

Redactia -

Înlocuit în minutul 41 al partidei cu echipa Concordia Chiajna, de către managerul general al SC FC Petrolul, Vivi Răchită, mijlocaşul central Valentin Negru (stânga; foto: Ionuţ Borcan) a avut o reacţie dură, refuzând să-i întindă mâna tehnicianului şi mergând, apoi, spre banca de rezerve gesticulând şi vărsându-şi nervii încontinuu. Camerele de luat vederi ale postului de televiziune „DigiSport 1” au surprins, în direct, reacţia lui Negru de pe bancă, atunci când a aruncat cu o gheată şi a proferat injurii la adresa echipei sale. Dacă, în ceea ce priveşte supărarea jucătorului pentru schimbarea lui cu doar patru minute înainte de pauză, îi mai dăm dreptate, fiind totuşi vorba despre un fotbalist mai vârstnic, nu de vreun junior, pentru comportamentul ulterior apreciem că merită să fie aspru pedepsit.

Până când a fost scos de pe teren, Vali Negru a prestat acelaşi joc lipsit de orizont, fără o implicare prea mare, implicit lipsit de realizări concrete. Astfel încât, schimbarea lui a fost perfect justificată, însă se putea aştepta pauza, pentru a nu-l face de râs în faţa suporterilor. S-ar părea că zilele lui Petrolul sunt deja numărate, contribuţia din ultimele meciuri, mai ales, fiind egală aproape cu zero.

Reamintim că tot Vali Negru a avut un conflict verbal de acelaşi gen şi pe când apăra culorile Victoriei Brăneşti, în primul eşalon, tot camerele de luat vederi surprinzând, în pauza unui meci de la Buzău al fostei sale echipe, un dialog în contradictoriu, prelungit, al său cu Ilie Stan, actualul antrenor al Stelei, pe-atunci aflat pe banca formaţiei ilfovene.