După dezastrul cu Daco-Getica, Cristi Vlad a renunțat la funcție! Se așteaptă o nouă structură de conducere

Dragos Trestioreanu -

După dezastrul cu Daco-Getica, Cristi Vlad a renunțat la funcție! Se așteaptă o nouă structură de conducere

La puțin timp după încheierea meciului pierdut acasă, în Sâmbăta Mare, de FC Petrolul Ploiești, în fața unei echipe ca și retrogradate, Daco-Getica București, pe www.fcpetrolul.ro s-a postat anunțul demisiei președintelui executiv Cristi Vlad, după aproape trei sezoane în fruntea clubului găzarilor! Totodată, s-a făcut cunoscut și că urmează a se stabili curând viitoarea structură de conducere a ACS Petrolul 52, asociația care deține CIS-ul înregistrat la MTS și înscris la FRF.

Deși are în spate două promovări succesive cu Petrolul, din Liga A Prahova în Liga a III-a și, apoi, în Liga a II-a, chiar dacă echipa pe care a condus-o a fost adesea, de-a lungul sezonului, fie pe podium, fie aproape de acesta, unele insuccese apreciate, de către suporteri, a fi fost consecința unei campanii necorespunzătoare de transferuri și a fluctuației de antrenori, care ar fi condus la ratarea obiectivului accederii în Liga 1, ceea ce ar fi însemnat o a treia consecutiv, Vlad a fost contestat non-stop! Mai ales în retur și cu precădere de către ultrașii de la P1.

Consecvent promisiunii că va demisiona atunci când nu va mai exista nicio speranță de promovare, Cristi Vlad și-a anunțat astăzi, în Sâmbăta Mare, decizia de a renunța la funcția ocupată încă de pe vremea când nimeni nu se înghesuia s-o accepte! Sigur că a făcut și greșeli, dar merită apreciat pentru lucrurile bune, care au fost, și ele, destule.

Rămâne de văzut cine va fi noul șef al Executivului, din vară, deoarece acum cred că se va apela la un interimar care cunoaște clubul și echipa. Însă, firesc ar fi ca și „echipa” lui Vlad să aibă aceeași inițiativă, pentru că așa ar fi normal, de-acum fostul președinte nelucrând la club de unul singur! Pleacă un petrolist, să vedem cine – și cu ce simpatii – va sosi în locul lui!

Foto: www.fcpetrolul.ro