După două amicale, în aceeași zi, pentru „lupi”, din nou și două jocuri-test în zile consecutive

Dragos Trestioreanu -

După două amicale, în aceeași zi, pentru „lupi”, din nou și două jocuri-test în zile consecutive

După ce a „bătut recordul”, bifând două meciuri amicale în aceeași zi, finala Turneului Nicolae Pescaru, de pe arena Forex din Brașov, cu CS Oțelul Galați, de la 11.30, vineri, pe 4 august 2017, respectiv, de la 18.30, jocul-test cu Progresul Spartac București, la Strejnic, pe „Conpet”, în week-end-ul apropiat fotbaliștii de la FC Petrolul Ploiești vor bifa din nou două confruntări într-un interval de mai puțin de 24 de ore. Așa cum s-a întâmplat la mai sus-amintita competiție din orașul ardelean, atunci când s-a combătut joi, 3 august, cu Steagu Roșu Brașov, la 17.30, iar pe 4 august, cu Oțelul Galați, la 11.30.

AfisAstfel, vineri, 18 august, tot de la ora 17.30, „galben-albaștrii” vor oferi replica unei mai vechi divizionare C din județul Buzău, dar care nu va fi în aceeași serie, ci în cea de-a doua, AS Olimpia Râmnicu Sărat 2010 CS (potrivit CIS). Grupare de la care a fost adus tânărul mijlocaș Tudor Șaim Alexandru și detașat portarul Cătălin Nițache. Acesta din urmă se va antrena în timpul săptămânii la Ploiești, cu Gheorghe Liliac, și va merge apoi, la meciurile oficiale, să apere buturile Olimpiei! În aceeași serie cu gazdele de vineri ale Petrolului, în cadrul Zilelor Orașului Râmnicu Sărat, va fi însă și o altă grupare cunoscută găzarilor, AFC Progresul 1944 Spartac, cum scrie tot în CIS, adversară în testul de la Strejnic. În urbea din județul Buzău, după partida dintre Olimpia și Petrolul, este programat un meci de old boys, de la 20.00, în cadrul Memorialului Constantin  Negoiaș.

Stadion Ramnicu Sarat, stadiumromania.blogspot.comDupă aproape 24 de ore, de data aceasta la Boldești, pe arena Viorel Mateianu, petroliștii se vor duela, în meci amical, cu concitadinii de la Astra 2. Un amical ce nu a putut fi găzduit în municipiul de domiciliu al celor două combatante, ci întâlnirea lor a fost dusă la 12 kilometri de Ploiești, pe terenul fostei echipe locale de Liga a III-a, Petrolistul. Cea care, din acest sezon, este participantă la întrecerile din Liga A Prahova. „Viorelo Mateianu” este un stadion pe care ACS Petrolul ’52 a obținut calificarea în semifinalele ediției 2017-2018 a fazei județene a Cupei României, după un succes clar în dauna Petrolului Băicoi. Totuși, inițial, se discutase despre organizarea acestui joc-test mai aproape, mai precis la Blejoi. Adică, la numai 6 kilometri, pe jumătate distanța față de Boldești. Până la urmă s-a optat pentru Boldești.

Foto: Facebook, www.stadiumromania.blogspot.com și Olimpia Râmnicu Sărat Facebook Suporter