După mai bine de două luni, Marian Pușcaș reia, la „Ploiești TV”, transmisiunea singurei emisiuni locale de trap, „ORA hipică”! Longevivul teleast are un invitat de marcă de pe hipodrom

Dragos Trestioreanu -

După mai bine de două luni, Marian  Pușcaș reia, la „Ploiești TV”, transmisiunea singurei emisiuni locale de trap, „ORA hipică”! Longevivul teleast are un invitat de marcă de pe hipodrom

Vineri, 6 martie 2020, realizatorul singurei emisiuni dedicată turfiștilor și produsă la postul de televiziune local Ploiești TV, Marian Pușcaș, a bifat ultimul episod al „OREI hipice” de dinaintea instaurării stării de urgență, din cauza pandemiei de coronavirus. Astăzi, 15 mai, de la 21.00, după mai bine de două luni, Pușcaș revine cu un alt episod, primul post-stare de urgență, iar asta chiar din prima zi a… stării de alertă! Cu două zile înainte de a schimba „sufixul”, trecând de la 68 la 69 de ani, longevivul om de televiziune local are un invitat de pe marcă de pe Hipodromul Ploiești, în persoana comisarului hipic Călin Beldeanu.

Despre ce vor discuta moderatorul și invitatul astă-seară? După cum ne-a declarat Marian Pușcaș, despre redebutul curselor de trap, despre eventualitatea de a se putea paria sau nu la acestea, despre prezența au ba a publicului la hipodrom la întrecerile care este posibil să aibă loc în timpul săptămânii, ci nu neapărat exclusiv în week-end, despre calificarea unor cai etc. În plus, ca de obicei, Pușcaș vine și cu imagini din străinătate, acolo unde s-a dat startul deja la curse. De data aceasta, imaginile vor fi și din Suedia, de la Marele Premiu Aby, nu numai din Franța, acum de la Caen.

În schimb, după informațiile realizatorului „OREI hipice”, la Ploiești s-ar încerca, în caz de obținere a unei aprobări, organizarea curselor vineri, 29 mai 2020. Dar se pun, potrivit aceluiași realizator, și unele întrebări, precum cine va plăti o eventuală amendă de 30.000 de lei, dacă își va da acest acord, ce vor face comisarii hipici care au serviciu, iar în lipsa acestora cine va juriza cursele, vor purta măști driverii și personalul auxiliar de pe hipodrom. Ar mai fi și întrebarea dacă se va lua temperatura la intrarea pe hipodrom a tuturor celor care vor primi acceptul de a intra în incintă. Un alt aspect aflat încă „în aer”, cum scriam mai sus, ar fi cel al pariurilor, neștiindu-se încă nimic sigur despre ce se va întâmpla cu contractul care trebuia semnat de CSM cu Casa de pariuri Fortuna. Asta deși actul a fost trimis la destinatar încă de acum de două luni! Deci, subiecte destule de discutat în seara aceasta, care nu trebuie ratate pe „Ploiești TV”.