După petrolistul Nica, la Daco-Getica au ajuns și foștii „lupi” Isvoranu și Grecu. Urmează Antoche? Poate și Herea?

Dragos Trestioreanu -

După petrolistul Nica, la Daco-Getica au ajuns și foștii „lupi” Isvoranu și Grecu. Urmează Antoche? Poate și Herea?

Daco-Getica, fosta prim-divizionară din carterul bucureștean Colentina sub numele de Juventus, pare a fi devenit un veritabil magnet pentru foștii jucători ai Petrolului Ploiești, club care, în vară, l-a împrumutat la trupa lui Marius Baciu pe atacantul Alexandru Nica, un fotbalist care se încadrează în categoria „sub 21 de ani”. Reziliați anul acesta de către conducerea clubului ploieștean, portarul Dan Isvoranu și mijlocașul de bandă Robert Grecu se antrenează deja cu echipa lui Ionel Ciuclea, binecunoscut patron care a impus intonarea imnului României înaintea fiecărei partide oficiale disputate de Daco-Getica.

Se zvonește totuși că numărul foștilor „lupi” de la formația bucureșteană ar putea crește în curând, deoarece conducerea echipei din „Colentina” ar mai avea o țintă la Ploiești, așteptând acordul de transfer al mijlocașului central, folosit însă des la Petrolul în postură de fundaș central, Paul Antoche. Nu ar fi deloc exclus să se întâmple așa, deoarece Antoche, contactat, ieri, de www.gazetaph.ro, nu a infirmat zvonul că ar dori să aibă discuții cu oficialii găzarilor cu privire la situația lui viitoare. Fapt care ne face să credem că Paul ar fi intuit o eventuală intenție a oficialilor petroliști de a întrerupe, într-un fel sau altul, contractul său, din care ar mai fi în derulare, se zice, încă un an.

Cum și situația lui Claudiu Herea nu este tocmai clară în acest moment, și lui putându-i-se rezilia, de comun acord, angajamentul semnat vara trecută cu „lupii”, nu ar fi chiar o minune să-l vedem și pe un al treilea ex-petrolist la Daco-Getica, mai ales că mijlocașul locuiește și în București. Plecarea portarului Dragoș Balauru în Superliga Grecia, la Levadiakos, și a atacantului-golgheter Adrian Voicu, la Turris Oltul Turnu Măgurele, liderul uneia dintre seriile Ligii a III-a, explică ideea de a-l fi ales pe Isvoranu, respectiv de a-l viza, eventual, pe un fotbalist de profil ofensiv, precum Herea, chiar dacă acesta din urmă nu este de formație vârf de atac.

Nu se poate exclude însă nici reîntâlnirea fraților Herea, Ovidiu și Claudiu, la Metaloglobus, grupare tot din București și tot din L2, ei mai fiind coechipieri în turul sezonului trecut, în eșalonul secund, la CS Balotești,  acolo de unde a venit la FC Petrolul, acum un an și jumătate, și Antoche. Vom vedea…

Foto: www.fcpetrolul.ro, www.arges-sport.ro, www.liga2.ro și www.ilfovsport.ro