După relansarea de la fanshop, fanii „lupilor” găsesc acolo volumul 3 din lucrarea „PETROLUL PLOIEȘTI, ISTORIE ȘI TRADIȚIE”

Dragos Trestioreanu -

După relansarea de la fanshop, fanii „lupilor” găsesc acolo volumul 3 din lucrarea „PETROLUL PLOIEȘTI, ISTORIE ȘI TRADIȚIE”

Cu sprijinul și la cel de-al doilea volum al lucrării vaste „PETROLUL PLOIEȘTI, ISTORIE ȘI TRADIȚIE” al Asociației Diaspora Galben Albastră (ADGA), publicistul sportiv prahovean Răzvan V. Frățilă, fost arbitru de fotbal, l-a relansat la fanshopul de sub peluza I a arenei Ilie Oană și pe cel de-al treilea, intitulat „PERIPLUL MONDIAL”. A fost o reîntâlnire de suflet între autor, câteva dintre fostele mari glorii ale Petrolului, președintele executiv al actualului FC Petrolul și suporteri ai culorilor galben-albastre, în urma căreia cumpărătorii volumului au intrat și în posesia unor autografe prețioase.

De față au fost, în afara autorului, și frații Dridea, Mircea și Virgil, George Marin, Eduard Iuhas și Camil Oprișan, ultimii cinci fiind eroii principali ai lucrării, și Cristian Vlad, fostul fotbalist la găzarilor, cel care, trecând la birou, face eforturi mari pentru a duce echipa de-acum, din promovare în promovare, până pe prima scenă. Acolo unde a fost obișnuită să fie pe vremea fostelor mari glorii, prezente la relansare.

Ar fi de așteptat – ca și de dorit, fără îndoială – să urmeze și un al IV-lea volum, dar și altele,  în continuare, ale lucrării „PETROLUL PLOIEȘTI, ISTORIE ȘI TRADIȚIE”, fiindcă – nu-i așa? – povestea merge mai departe și nu se va termina, de fapt, NICIODATĂ! Motiv pentru care, din biblioteca tuturor petroliștilor din Ploiești, Prahova, România și din toată lumea nu trebuie să lipseasacă niciun volum al lucrării foarte bine și mult documentate a lui Răzvan V. Frățilă, cel care merită astfel toate laudele pentru opera sa!

Foto: www.adga.ro și www.fcpetrolul.ro