E OFICIAL: Vivi Răchită a plecat de la Petrolul

Redactia -

E OFICIAL: Vivi Răchită a plecat de la Petrolul

Începând de astăzi, „relația contractuală dintre SC FC Petrolul Ploiești și domnul Valeriu Răchită a luat sfârșit. Clubul nostru îi mulțumește pentru eforturile deosebite depuse, în ultimii ani, în sprijinul culorilor galben-albastre și îi urează mult succes în activitatea viitoare” – se scrie pe www.fcpetrolul.ro.

La rândul său, ex-managerul general a declarat: „Am decis să punem punct colaborării nostre. Mi-am îndeplinit obiectivele pe care le-am avut aici, iar acum am hotărât să plec pe alt drum. Le mulțumesc pentru sprijin tuturor celor cu care am colaborat la Petrolul, în această perioadă”. La plecare, Răchită a declarat pentru agenţia Mediafax că „nu aveam altă soluţie. În contextul noii situaţii de la nivel local şi al schimbărilor care au intervenit la club. M-am simţit dat la o parte. Nu am ajuns să cer clemenţa nimănui, asta fiind răsplata pentru ceea ce am făcut în ultimii trei ani. Oricum, plec cu fruntea sus şi cu satisfacţia că am reuşit într-un timp scurt să realizez la Petrolul obiectivele pe care mi le-am propus. Am pornit la drum cu un proiect la care mulţi nici nu cutezau să viseze şi sunt mulţumit că, după mandatul meu, am lăsat ceva în urmă”. Aceeaşi agenţie a făcut, acum, o precizare asupra poziţiei avute de către Răchită – mai exact că ar fi ocupat, după retragerea de pe bancă, funcţia de manager sportiv.

În privinţa planurilor sale de viitor, Răchită a declarat pentru www.gsp.ro: „Am câteva propuneri de a rămâne în fotbal, dar nu am luat nicio decizie, deocamdată, în acest sens”. Cu siguranţă însă că va reveni în fotbal, într-o zi.