Echipa de handbal masculin CSM Ploieşti îl testează pe actualul iubit al fostei prietene a lui Marian Cozma

Redactia -

În perioada de cantonament de la Plopeni, care s-a întins pe durata opt zile şi se va încheia miercuri, 11 ianuarie 2012, Lucian Nicolae, antrenorul echipei de handbal masculin CSM Ploieşti (locul al XII-lea, cu 7 puncte, în ierarhia la zi a Ligii Naţionale), a avut sub comandă un portar nou, venit în probe. Este vorba despre Relu Adrian Druţu (foto sus; www.mybestplay.com), ex-apărător al buturilor echipelor Dinamo Bucureşti, Kouroushi Proodevtikos Paphos (Cipru) şi Al Sadd (Liban), acum în vârstă de 30 de ani. La întoarcerea  la Ploieşti se va lua decizia legitimării handbalistului originar din Galaţi, în cazul în care acesta a corespuns rigorilor tehnicianului şi se va înţelege şi la bani cu eventualul său nou club.

De subliniat că, din luna februarie a anului 2010, Druţu este iubitul fostei prietene a regretatului handbalist Marian Cozma, Claudia Ardelean (foto jos, împreună cu Relu; www.libertatea.ro), Relu fiind coleg la Dinamo, în 2006, cu „Păsărilă”, pe care l-a şi vizitat la Veszprem, în Ungaria, ce s-a transferat acolo. Apărătorul buturilor şi Claudia au primit binecuvântarea îndureratului tată Relu_Adrian_Drutu_si_Claudia_Ardelean_fosta_iubita_a_lui_Marian_Cozmaal lui Marian, care a declarat, pentru www.libertatea.ro, că „este o fată frumoasă şi ce era să facă? Să se călugărească? Chiar mă bucur că, după doi ani, a putut să treacă peste tragica dispariţie din viaţă a fiului meu”. Claudia este verişoara soţiei unui alt bine cunoscut handbalist, Valentin Ghionea, cunoscută drept Renata Tătăran ca domnişoară, fiind fata actualului antrenor al Astrei II Giurgiu, Ioan Tătăran.

În altă ordine de idei, prima partidă oficială pe care handbaliştii de la CSM Ploieşti o vor disputa în 2012 va avea loc Suceava,  în campionat, contra puternicei echipe pregătite de către Leonard Bibirig, Universitatea Bucovina. Potrivit purtătorului de cuvânt al formaţiei municipalităţii, Petre Apostol, obiectivul imediat al lui Gabriel Ghizdăvescu şi al colegilor acestuia este îndepărtarea grabnică de zona locurilor retrogradabile. Pentru pregătirea confruntării din Moldova, CSM Ploieşti va avea parte de două meciuri-test, în compania lanternei roşii a ierarhiei Ligii Naţionale masculine, CSA Steaua Bucureşti, cea dintâi urmând să aibă loc cel mai devreme în una dintre zilele week-end-ului.