Echipa de robotică ERcast a Liceului Tehnologic Energetic „Elie Radu”, întâlnire cu primarul Volosevici

Redactia -

Echipa de robotică ERcast a Liceului Tehnologic Energetic „Elie Radu”, întâlnire cu primarul Volosevici

Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, împreună cu administratorul public al orașului, Simona Albu, au primit, astăzi, la sediul municipalității, echipa de robotică a Liceului Tehnologic Energetic Elie Radu” – ERcast – coordonată de prof. Dana Constantinescu.

Liceenii au fost însoțiți la această reuniune și de către directorul unității de învățământ, dl. Văsii Cristian.

În cadrul unui dialog deschis, elevii din cadrul echipei de robotică ERcast au prezentat conducerii administrației locale o parte dintre cele mai importante proiecte de profil realizate de aceștia, respectiv: panou fotovoltaic automat, un proiect care va sta la baza dezvoltării energiei verzi și robotul multifuncțional, programat să execute diverse operații specifice prezentărilor din cadrul concursurilor de robotică.

Impresionat de munca și ingeniozitatea elevilor, primarul Andrei Liviu Volosevici și-a exprimat toată susținerea și deschiderea față de proiectele și competițiile lor viitoare, precizând totodată că, tinerii reprezintă viitorul și ei vor fi cei care pot schimba lumea, apreciind curajul, inițiativa și perseverența lor în a își depăși limitele.

În acest context, edilul șef al municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a reamintit faptul că dotarea și modernizarea unităților de învățământ rămâne o prioritate pentru municipalitate, din dorința de a se asigura un proces educațional de calitate, adaptat cerințelor și nevoilor societății moderne.