Acest articol despre războiul din Ucraina nu pute a ruble! Nici a dolari!

Daniel Dimache -

Acest articol despre războiul din Ucraina nu pute a ruble! Nici a dolari!
NU AM COMENTAT NIMIC DESPRE RĂZBOIUL DIN UCRAINA PÂNĂ ACUM. NU O FAC DUPĂ CE AM CITIT ZILNIC MIZERII – COMENTARII ALE NUMEROȘILOR TROLI LANSAȚI PE NET DE LA MOSCOVA, CI DUPĂ CE APAR LA NOI, ÎN ULTIMA VREME, TOT FELUL DE LUĂRI DE POZIȚIE ABSURDE ALE UNOR LIDERI DE OPINIE, INCLUSIV JURNALIȘTI, IAR SITUAȚIA ÎNCEPE SĂ PUTĂ TARE A RUBLE RUSEȘTI ARUNCATE PENTRU ACEASTĂ PROPAGANDĂ.
 
„Dacă cineva, insist, va încerca să intervină în evenimentele în curs de desfăşurare şi va crea ameninţări strategice inadmisibile la adresa Rusiei, trebuie să ştie că atacurile noastre de răspuns vor fi fulgeratoare, rapide”, a avertizat Vladimir Putin în timpul unei intervenţii în faţa Consiliului deputaţilor din Sankt Petersburg.
„Toate deciziile în această privinţă au fost deja luate”, a adăugat el.
Liderul rus a acuzat totodată Occidentul că transformă Ucraina într-o „anti-Rusie” şi că împinge Kievul la confruntare cu Rusia.
Ucraina a fost împinsă într-o confruntare directa cu Rusia, susţine Putin. „Asemenea planuri, inclusiv un atac militar asupra Crimeii şi Donbasului, au fost stabilite în documente doctrinare ucrainene din zilele noastre”, a declarat preşedintele rus, citat de Interfax.
 
Declarațiile lui Putin îmi amintesc de delirul lui Ceaușescu din ultima perioadă a existenței sale. Transmitea poporului niște inepții pe care doar el le mai credea.
Vladimir Putin, din punctul meu de vedere, l-a și întrecut. Doar că rusul lansează aberații pe care nici el nu le crede. Posibil face asta din disperare.
 
1. Adică Rusia mai poate avea reacții militare fulgerătoare în vreme ce se zbate de două luni în Ucraina?
 
2. Nu agresiunea Moscovei a făcut din Ucraina o anti-Rusie!!!!???? Ucraina nu trebuia să se apere, pentru că așa vrea unchiul Vova? Zelenski o face apelând la toate variantele, speculând toate oportunitățile, inclusiv derapajele grave de intelect ale ”țarului de la Kremlin”. Bravo lui și lor, ucrainenilor, pentru cum luptă!
Nea Putine, cară-ți acasă trupele din Ucraina și vei vedea că nu va mai fi nimeni anti-Rusia!
 
Putin a semănat vânt și culege furtună. A reușit să demonizeze poporul rus în fața întregii Europe și a Americii. A reușit să sădească o ură în sufletele ucrainenilor ce va dura multe generații de acum încolo.
Cât despre război, Putin nu are cum să-l câștige. Maxim mai poate scoate un tratat de pace onorabil pentru el.