Eduard Papadopol zice că n-are nicio legătură cu PD-L

Redactia -

Eduard Papadopol zice că n-are nicio legătură cu PD-L

Eduard Papadopol, candidat la funcția de primar a orașului Sinaia, afirmă că n-are de-a face cu PD-L. Inițial, se cunoștea că acesta a pornit în competiția politică, sprijinit de Partidul Democrat-Liberal. Undeva în jurul datei de 1 mai, cu ocazia unei conferințe de presă a candidatului PD-L la CJ Prahova, Adrian Dobre, oamenii de imagine ai acestuia din urmă au pus la dispoziția presei un document cuprinzând toți candidații la primăriile din localitățile prahovene ai partidului. La Primăria Sinaia era nominalizat, în respectivul document, publicat și de Gazeta de Prahova, chiar Eduard Papadopol. Ulterior, pe adresa redacției, am primit un mesaj de la Papadopol, care nega orice legătură cu Partidul Democrat-Liberal.

Vă prezentăm integral respectivul comunicat:

”                                                                                                                 P R E C I Z A R E

            Vă rog să luați act de faptul că eu candidez INDEPENDENT pentru funcția de primar al orașului Sinaia.

            Demersul meu este sprijinit, în primul rând, de către sinăienii neînregimentați politic și de organizații neguvernamentale dar și de organizații locale ale unor partide, care au înțeles că, spre beneficiul orașului, trebuie să înceteze starea de război politic impusă de actuala administrație în activitatea Primăriei.

            Discuțiile pe care le-am purtat cu aceste organizații s-au finalizat prin semnarea unor protocoale, al căror text l-am publicat în presa locală.

Pentru corecta dumneavoastră informare, deocamdată este vorba despre U.N.P.R., P.E.R., Liga Muncitorilor, Asociația Luptătorilor din Revoluție- 22 decembrie 89.

Eduard- Costin Papadopol,

Candidat independent la funcția de primar al orașului Sinaia”

Cu precizarea noastră că i-am transmis domnului Eduard Papadopol că problema domniei sale nu este la nivelul mass-media, ci în a reglementa cu PD-L dacă dorește sau nu sprijinul partidului respectiv, vă transmitem un link aici către un material din care puteți afla și alte amănunte despre candidat.