Şeful serviciului administrativ al Hale şi Pieţe răspunde, prin intermediul gazetaph.ro, unei sesizări de pe pagina de Facebook a primarului Iulian Bădescu

Redactia -

Şeful serviciului administrativ al Hale şi Pieţe răspunde, prin intermediul gazetaph.ro, unei sesizări de pe pagina de Facebook a primarului Iulian Bădescu

Ca răspuns la o sesizare postată pe pagina de facebook a primarului municipiului Ploieşti, Iulian Bădescu, referitoare la o serie de presupuse nereguli semnalate de către respectiva persoană, cel vizat de sesizare ne-a trimis o serie de explicaţii. Este vorba despre articolul „Primarul Iulian Bădescu – asaltat cu tot felul de cereri. Află ce vor ploieştenii de la noul edil”, pe care îl puteţi citi aici.

Iată cum suna sesizarea de pe pagina de facebook a primarului Bădescu:Iliescu Elena Simona: Domnule Primar va rog din suflet sa rezolvati problema si cu Oborul din Ploiesti ! Ei fac japca pe fata ! mai precis unul Narcis (…) Domn Narcis a favorizat persoane din afara, (…) ia inlaturat pe cei vechi si asa cei noi veniti s-au trezit peste noapte avand contract si taraba in obor ! peste tot in pietele din ploiesti este tarif de 7.5 ron masa de 1 metru , dar in oborul din Ploiesti este tariful de 15 ron masa ! am platit la inceputul lunii iunie 1 milion masa si dupa doua saptamani mi-a spus ca are altcineva contract pe masa mea ! mi-a spus Dl Narcis ca trebuie sa eliberez masa ca ma da afara cu Politia ! eu am masa asta in Oborul Ploiesti de 4 ani ! si am platit luna de luna ! Ma simt nedreptatita ! Hale si piete au preluat activitatea in obor din luna decembrie ! de atunci si pana acum s-au facut numai hotii ! va rog mult sa verificati ! va multumesc !”

Şi iată răspunsul şefului serviciului administrativ al „Hale şi Pieţe”, Narcis Gheorghiu: „In fapt, in dimineata zilei de 16.06.2012, am fost sesizat de catre corpul de paza al Oborului ca a izbucnit o altercatie in sectorul 3,protagonista fiind d-na Iliescu.M-am deplasat sa vad ce s-a intimplat: respectiva d-na a dat afara de pe acea taraba pe cei care aveau factura achitata ptr. luna in curs.Nu m-am pripit, am mers la calculator la colegele mele de la facturari, unde am verificat ,iar d-na Iliescu nu mai facturase taraba din luna ianuarie. M-am intors la aceasta si i-am pus in vedere sa elibereze locatia. Bineinteles, a inceput sa adrese cuvinte jignitoare si provocatoare la adresa mea si a personalului Hale si Piete. Mentionez ca in Obor , SC Hale si Piete SA practica tarifele aprobate de Consiliul Local, iar eu in calitatea de Sef Serv. Ad-tiv veghez la respectarea acestora .Toate afirmatiile d-nei cum ca sint hot si iau spaga sunt rautati cu care ne confruntam in activitatea noastra”.