Electrocasnice noi pentru cei care renunţă la vechiturile din casă

Redactia -

Electrocasnice noi pentru cei care renunţă la vechiturile din casă

Campania Asociației RoRec, ”Locul deșeurilor nu este în preajma ta!”, organizată în parteneriat cu autoritățile locale, desfășoară vineri şi sâmbătă, 28-29 noiembrie 2014, o nouă acțiune de colectare a deșeurilor electrice în Municipiul Ploiești.

Vineri și sâmbătă, 28-29 noiembrie 2014, între orele 09.00-17.00, vor fi deschise 9 puncte provizorii de colectare, unde cetăţenii pot aduce deşeurile electrice şi electronice de care doresc să se debaraseze responsabil. Acestea vor fi amenajate pe Bdul Republicii – în față la Mega Image, în zona Hale – în fața Halelor Centrale, în zona Mihai Bravu – la piață, în zona Cameliei – în parcarea auto de la Gostat, în zona Păltiniș – în stația de autobuz, în zona Malu Roșu – în stația de autobuz din fața Carrefour, în zona Lămâița – în stația de autobuz Blocul 39 și în zona Cioceanu – în stația de autobuz. De asemenea, maşina de colectare va circula în acelaşi interval orar prin oraș.

Dacă ai deșeuri electrice mari și grele, Asociația RoRec, împreună cu autoritățile locale, îți pun la dispoziție serviciul gratuit de preluare a DEEE-urilor voluminoase direct de la domiciliu sau sediu de firmă ori instituție. Tot ce trebuie să faci este să apelezi gratuit TelVerde 0800 444 800, zilnic între 9.00 și 17.00.

După acțiunea de colectare va avea loc o tombolă, organizată de Asociația RoRec cu sprijinul membrilor Candy, Phillips şi Skill, la care câțiva cetăţeni, care se vor debarasa de deşeurile electrice în cadrul acestei campanii, vor putea câștiga și premii: 3 frigidere, 3 cuptoare cu microunde, 4 cafetiere, 4 mașini de călcat, 4 aspiratoare și 4 mașini de găurit . Tragerea la sorți a câștigătorilor va avea loc marți, 2 decembrie, în interiorul Galeriilor Comerciale din Ploiești, ora 10.00.