Elevi de la Colegiul Economic „Virgil Madgearu”, la practică în supermarketuri Peninsula Iberică

Știri

Daniel Dimache

În cadrul unui proiect Erasmus, derulat de Colegiul Economic „Vrigil Madgearu” Ploieşti, pentru obţinerea performanţei în domeniul furnizării de servicii comerciale, 18 elevi din clasa a X-a (Domeniul Comerţ), însoţiţi de două carde didactice, s-au deplasat în Portugalia, pentru o perioadă de 20 de zile, pentru a se specializa în profesia pentru care se pregătesc. Elevii au făcut activităţi profesionale şi stagii de pregătire practică într-un supermarket din localitatea Barcelos. Copiii au căpătat o valoroasă experienţă şi în alte direcţii, participând la cursuri de limba portugheză, de pregătire culturală, de pregătire pedagogică. 

O primă etapă a proiectului a avut loc în luna martie, la Granada, în Spania, într-un mod similar, atunci participând la proiect 12 elevi din clasa XI-a (Domeniul Comerţ – Thenician în achiziţii şi contractări), însoţiţi de un cadru didactic.

Au participat la proiect următoarele cadre didactice: prof. Ștefania Petrescu, responsabil de proiect; prof. Camelia Getuța Stoica – responsabil privind formarea; ec. Alexandrescu Dorina – responsabil financiar; Prof.Simona Lupu (directorul Colegiului) – responsabil cu evaluarea și monitorizarea; prof. Corina Roxana Lazăr – responsabil cu selecția și pregătirea.

Citeste mai departe

Statistici T5
Inline
Inline