Elevii de la Colegiul Economic au mers cu colinde, cadouri şi… moş Crăciun la copiii internaţi la Spitalul de Pediatrie

Daniel Dimache -

Elevii de la Colegiul Economic au mers cu colinde, cadouri şi… moş Crăciun la copiii internaţi la Spitalul de Pediatrie

Elevii clasei a XII-a T, însoţiţi de diriginta lor, prof. ec. Iuliana Nicolae, din cadrul Colegiului Economic „Virgil Madgearu” Ploieşti, au mers astăzi să aducă o bucurie şi atmosfera Sărbătorilor de Iarnă copiilor aflaţi în suferinţă, internaţi la Spitalul de Pediatrie Ploieşti. Pe lângă micuţii internaţi s-au bucurat şi părinţii ce îi însoţesc în spital, dar şi cadrele medicale care au simţit, la serviciu, nu numai durerea copiilor pricinuită de boală, dar şi un strop de fericire a acestora.

 

Nişte copii ceva mai mari, adolescenţi care îşi formează acum caracterul pentru viaţa ce se deschide în faţa lor, au pus suflet, energie, resurse de timp şi nu numai, alături de dascălul care-i îndrumă, în ceea ce au făcut în această după-amiază. Şi bucuria copiilor cărora le-au urat şi le-au adus daruri, în spital, i-a răsplătit într-o normalitate pe care ar trebui să le-o ofere viaţa după principiul ce, e adevărat, din păcate, se respectă tot mai rar: Faci bine, primeşti bine!

Dincolo de toate, a fost o după-amiază plină de veselie, cu Colinde, cu daruri şi cu Moş Crăciun, la Spitalul de Pediatrie Ploieşti. Mai departe, domnii şi doamnele doctor, asistenţii medicali şi întregul personal, ajutaţi şi de Cel de Sus, le aduc sănătate, iar părinţii – dragostea necondiţionată. 

„Astăzi la Spitalul de Pediatrie a sosit Moş Crăciun! Mulţumim tinerilor cu suflet mare care au bucurat copiii. Aceştia sunt elevi în Colegiul Economic Virgil Madgearu Ploieşti şi sunt îndrumaţi de doamna profesoară Iuliana Nicolae. Felicitări pentru iniţiativă si vă dorim sa primiţi în viaţă bucurii aşa cum aţi dăruit! La mulţi ani!” – doctor Anca Miu, director medial Spitalul de Pediatrie Ploieşti.

Imagini de la evevniment le puteţi găsi pe contul de facebook al prof. Iuliana Nicolae.